prolaktin yüksek ve hamile kalmak isteyenler

cns91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
6
0
33
merhaba kızlar prolaktinim 29 cıktı ve bebek istyorm doktor progestan ve dostinex verdi sizde bole durumlar varmı

merhaba kızlar prolaktinim 29 cıktı ve bebek istyorm doktor progestan ve dostinex verdi sizde bole durumlar varmı
Canim Merhaba öncelikle geçmiş olsun benim prolaktinim de 30.01 çıktı Mart ayında test sonucum ama geçen yıl temmuzda ıstenmeyen bir gebelik geçti başımdan belki gebelik hormonlarindan yükseldi belki hep böyleydi ram bilemiyorum ama doktor bana ilaç vs vermedi bekarim bu arada

benimde bundan once bi dış gebeliğim oldu tekrar gebelık istedigim için progestan ve dostinex verdi ama boyle tecrubesi olan biri varsa nasıl bısey beklıyo beni merak ediyorm gebelıgı engelleyen bi faktormüş senın gebelıkte yukselmıs olabilir canım

benimde bundan once bi dış gebeliğim oldu tekrar gebelık istedigim için progestan ve dostinex verdi ama boyle tecrubesi olan biri varsa nasıl bısey beklıyo beni merak ediyorm gebelıgı engelleyen bi faktormüş senın gebelıkte yukselmıs olabilir canım
Bebeğim hiç bilmiyorum işte 7 haftalikti aldirmam gerekti ama 3.adetimden sonra degisiklik oldu doktora gittim böyle çıktı ama birdaha gitmedim belki düşmüştür doktor dediki bana prolaktin tüylenme yapar goguste bende hep az az tüy vardı 1 2 sert çıkıyordu artık onlar çıkmıyor gogusum sizlardi artık sizlamiyo ben bide yüz üstü yatmayi seviyorum o huyumu bıraktım onlar etki ediyormuş galiba sende yatiyosan yatmamaya çalış bol su iç günde 3 lt şu tuketiyorum bide cikolatayi azalttim belki bunlar ise yaramistir incir çok severim onuda bıraktım o yukseltiyomus

bence yüz üstüyatmayı cok severim bırakıyım biraz dikkat ediyim bakalım nolcak düşsede bebişim gelse artık gercı daha cok yeni ilaca dün başladım bu ay belli olur artık hayırlısı :)

bende de 51 çıktı:KK43: dostinex kullanıyorum şu an ama progestan almıyorum neden progestan kullanıyorsunuz kızlar?bu arada istanbulda avrupa yakasında muayene ücreti çok olmayan iyi bir bayan kadın doğumcu arıyorum bebek istiyorum artık:emir_bebek::KK200::anneadayı:

bana gebelik istediğim için progestan verdi doktor gebeligi kolaylastırıyomuş bebek istiyorm dediginde ne dedi doktorunuz?

benimde 33 çıkmıştı dostinex verdi doktor ama yarım yarım dort gün arayla içiliceğini sölemedi :KK43: ve ben iki günde içtim bütün bütün :KK43: özel hastaneye gitmiştim hemde :KK43: sonra devlet hastanesine gittim bir bucuk ay snra 12 ye dusmus yanlıs kullandırdığı halde özeldeki doktor... evleneli 6 ay olmustu doktor 1 sene hiç ilaç kullanma hormonların bi denge kursun dedi sadece inofolic kullan takviye amaçlı dedi minik minik kistler var pkoya çevirebilir dedi son ayım şimdi ağustosta tekrar gidicem 1 yıl doluyo ağustosta bakalım hormonlar ne durumda.. prolaktini düşürmek için başka bildiğiniz bitkisel yollar varmı? artık anne olmak istiyorummmm bende.. :KK43:

dostinex kullananlara baktım hemen düşürüyo aslında salı ve cumartesi tam içiyorm ben ve adetimden 13 gun saydıklan sonra progestan fitil kullancam sabah aksam adet olana kadar ama olmazsam hamile olmus olcam insallah bakalım beklemedeyım ayın 25 i gibi bellı olur

dostinex kullananlara baktım hemen düşürüyo aslında salı ve cumartesi tam içiyorm ben ve adetimden 13 gun saydıklan sonra progestan fitil kullancam sabah aksam adet olana kadar ama olmazsam hamile olmus olcam insallah bakalım beklemedeyım ayın 25 i gibi bellı olur
dostinex kullanırken gebe kalınmamalı diye biliyorum canım araştırdınmı?

gebelik hissettigim an bırakıcam ole dedı doktor gebelıgın 10 haftasına kadar zararı yokmus ama gebelık istedigin için kan tahlılı adetten once yaparız dedi zaten 1 hafta evvelınden cıkıyo kanda gebelık cıkarsa bırakırsın dedı

Arkadaslar benimde 45 cikti dostinex basladim gosumdende sut geldi ve 5 senedir bebek istiyorum banada progesteron vermedi sadece folik asit verdi :KK43:

gebelik hissettigim an bırakıcam ole dedı doktor gebelıgın 10 haftasına kadar zararı yokmus ama gebelık istedigin için kan tahlılı adetten once yaparız dedi zaten 1 hafta evvelınden cıkıyo kanda gebelık cıkarsa bırakırsın dedı
anladım canım benim doktorm bana ilacı yazıp baısdan savdığı için snra baya araştrdım kendim o yüzden sordum.. herşey gönlünüzce güzel olur bebişinize kevusursunuz inşallah :)

ONEMLI PROLAKTIN YUKSEKLIGI VE HIPOFIZ ADENOMU ILISKISI!!!

arkadaslar benımde prolaktın yuksek uzun zamandır su an 45ç dostınex kullandım bırde yumurta tembellıgım vardı klomen kullandım ınsAllah hayırlısı ıle saglıklı ve hayırlı evlatlar alabılmek nasıp olur
Paylasmak ıstedıgım sey PROLAKTIN HORMONU HIPOFIZ BEZINE BAGLIDIR BILDIGINIZ UZERE.VE HIPOFIZDE IYI HUYLU TUMORLER OLUSMAYA BASLAYINCADA PROLAKTIN YUKSELIR HATTA EN BUYUK SEBEBI BUDUR. bENIM KADIN DOGUM DOKTORUM HIPOFIZ EMARI CEKTIRMEMI TAVSIYE ETTI. bELKIDE HIPOFIZDE IYI HUYLU TUMOR VARDIR ONU ERITIRIZ SUREKLI DOSTINEX KULLANMAK ZORUNDA KALMAYAYIM DIYE CUNKU DOSTINEX ICIYORUM DUSUYOR SONRAKI AYLARDA YINE YUKSELIYOR BUNUN SSEBEBI TUMOR OLABILIRMIS
fAKAT korkulacak bir tumor degil hipofizde olusan bu tumor genelde iyi huylu o yuzden bence bir hipofiz emari cektirin ben cektirecegim insAllah. doktorunuza danisin kadin dogum doktorlari oneriyor. ayni zamanda bir endokrin uzmani ile irtibatta olun.Allah sifa versin hepimize

X