Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim Merhaba öncelikle geçmiş olsun benim prolaktinim de 30.01 çıktı Mart ayında test sonucum ama geçen yıl temmuzda ıstenmeyen bir gebelik geçti başımdan belki gebelik hormonlarindan yükseldi belki hep böyleydi ram bilemiyorum ama doktor bana ilaç vs vermedi bekarim bu aradamerhaba kızlar prolaktinim 29 cıktı ve bebek istyorm doktor progestan ve dostinex verdi sizde bole durumlar varmı
Bebeğim hiç bilmiyorum işte 7 haftalikti aldirmam gerekti ama 3.adetimden sonra degisiklik oldu doktora gittim böyle çıktı ama birdaha gitmedim belki düşmüştür doktor dediki bana prolaktin tüylenme yapar goguste bende hep az az tüy vardı 1 2 sert çıkıyordu artık onlar çıkmıyor gogusum sizlardi artık sizlamiyo ben bide yüz üstü yatmayi seviyorum o huyumu bıraktım onlar etki ediyormuş galiba sende yatiyosan yatmamaya çalış bol su iç günde 3 lt şu tuketiyorum bide cikolatayi azalttim belki bunlar ise yaramistir incir çok severim onuda bıraktım o yukseltiyomusbenimde bundan once bi dış gebeliğim oldu tekrar gebelık istedigim için progestan ve dostinex verdi ama boyle tecrubesi olan biri varsa nasıl bısey beklıyo beni merak ediyorm gebelıgı engelleyen bi faktormüş senın gebelıkte yukselmıs olabilir canım
dostinex kullanırken gebe kalınmamalı diye biliyorum canım araştırdınmı?dostinex kullananlara baktım hemen düşürüyo aslında salı ve cumartesi tam içiyorm ben ve adetimden 13 gun saydıklan sonra progestan fitil kullancam sabah aksam adet olana kadar ama olmazsam hamile olmus olcam insallah bakalım beklemedeyım ayın 25 i gibi bellı olur
anladım canım benim doktorm bana ilacı yazıp baısdan savdığı için snra baya araştrdım kendim o yüzden sordum.. herşey gönlünüzce güzel olur bebişinize kevusursunuz inşallah :)gebelik hissettigim an bırakıcam ole dedı doktor gebelıgın 10 haftasına kadar zararı yokmus ama gebelık istedigin için kan tahlılı adetten once yaparız dedi zaten 1 hafta evvelınden cıkıyo kanda gebelık cıkarsa bırakırsın dedı