Bi dönem yüksekti bende 87 çıktı dostinex kullandım. Prolaktin süt hormonu ovilasyonu baskılıyor gebeliği önleyebiliyor hatta doğum sonu kadınlara derler ya sadece anne sütü verirsen süt seni bi süre korur olayı yumurtlamayı baskılamak testi tekrarlat çok yüksekse hipofiz mr isteniyor ilaçlada düşüyorMerhaba arkadaşlar bugün hastanede hormon testi yaptırdım prolaktin yüksekliği çıktı böyle olupta tedavi olup hemen hamile kalan warmi bni aydınlatırsanız coooook sewinirm
51 çıktı bnmkibu hormon stresden etkilenip cok cabuk yukselen bir hormon oldugundan doktorlar kendiliginden dusmesinide bekliyor benimkide sinirdan yukari cikiyor bazen sizinki kac cikti
Bn de 51 çıktı tekrardan 3 gün sonra gidip bir daha wericm eğer düşmemisse ilac tedawisine başlanacakBi dönem yüksekti bende 87 çıktı dostinex kullandım. Prolaktin süt hormonu ovilasyonu baskılıyor gebeliği önleyebiliyor hatta doğum sonu kadınlara derler ya sadece anne sütü verirsen süt seni bi süre korur olayı yumurtlamayı baskılamak testi tekrarlat çok yüksekse hipofiz mr isteniyor ilaçlada düşüyor
benimde en son 51 di haplar hemen dusuruyo zaten benim.antidepresan kullandigim.icin 145 e cikmisti bir defasinda bir ayda normal degere dustu 51 cok yuksek degil zaten kendiliginden bile dusebilir51 çıktı bnmki
Ara ara yükseldiği halde hamile kaldım bu ayBn de 51 çıktı tekrardan 3 gün sonra gidip bir daha wericm eğer düşmemisse ilac tedawisine başlanacak
Yaa çok sevindim hayrlisiya kucağına almayı nasip etsin Rabbim bnmde bu gün moralim çok bozuldu stres yapmadnda duramıyor insanAra ara yükseldiği halde hamile kaldım bu ay
Amin inşallah darısı başına Bana göre değerin çok daha iyi o yüzden çokta korkma ki ilaçsız bile düşüyo prolaktin. Açıklanamayan infertilite kısırlık büyük oranda stres kaynaklı kafanı boşalt bi uğraş bul çünkü o değer çok yüksek değil düşcek emin olYaa çok sevindim hayrlisiya kucağına almayı nasip etsin Rabbim bnmde bu gün moralim çok bozuldu stres yapmadnda duramıyor insan
Bn kafaya çok takıyorum bununda farkindayim keşke bi çaresi olsa stres yapıp dusunmememin her ay stres yapmicm diyorum ama olmuyo hep kafamı birşeyler kurcaliyorAmin inşallah darısı başına Bana göre değerin çok daha iyi o yüzden çokta korkma ki ilaçsız bile düşüyo prolaktin. Açıklanamayan infertilite kısırlık büyük oranda stres kaynaklı kafanı boşalt bi uğraş bul çünkü o değer çok yüksek değil düşcek emin ol
Zaten çoğunlukla stres kaynaklı yükseliyor bence başka bi konuya odaklanmalısın çünkü şu durumun sana faydası olmadığı gibi zararı varBn kafaya çok takıyorum bununda farkindayim keşke bi çaresi olsa stres yapıp dusunmememin her ay stres yapmicm diyorum ama olmuyo hep kafamı birşeyler kurcaliyor
Canım 2 ay önce prolaktin 64 tü dostinex verdi düştü hemen ve şu an hamileyim:) prolaktin hiççç sıkıntı edilecek bir durum değil stresle yükseliyor haberin olsunMerhaba arkadaşlar bugün hastanede hormon testi yaptırdım prolaktin yüksekliği çıktı böyle olupta tedavi olup hemen hamile kalan warmi bni aydınlatırsanız coooook sewinirm
İçimi rahatlattin çok TSK ederm insllh bnmki de düşer de bebisim olurCanım 2 ay önce prolaktin 64 tü dostinex verdi düştü hemen ve şu an hamileyim:) prolaktin hiççç sıkıntı edilecek bir durum değil stresle yükseliyor haberin olsun
Bunlar ilaç ağız yoluyla alınan bi ilaçmı genelde her türlüsü warmiş birde haftada bi keremi içiliyor bi kaç arkadaş öle dedideProlaktinim 30 du dostinex kullandığım ay hamile kaldım zor bi hormon değil eğer çok yüksekse düştüğü ay hamile kalirsiniz
Bunlar ilaç ağız yoluyla alınan bi ilaçmı genelde her türlüsü warmiş birde haftada bi keremi içiliyor bi kaç arkadaş öle dedide
Çok teşekkür ederm cewapladgn için allah hayırlısını nasip etsin ne kadarlık hamilesinEvet tablet hap bildiğin ben dört günde bi içtim. Ve tüm değil bana kır yarısını pazartesi iç yarısını cuma dedi bu şekilde iki tane hapı ikiye kırıp toplam dört parça hapı 4 gün arayla içtim ve hamile kaldım hemen o ay
Çok teşekkür ederm cewapladgn için allah hayırlısını nasip etsin ne kadarlık hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?