Prolaktin yuksekligi olan var mi

happymaryy

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
439
213
323
arkadaslar merhaba prolaktin degerim 333mlu/l cikti sonucu gec aldigim icin daha doktora gosteremedim ama netten baktigim kadariyla baya yuksek. Bebis istiyoruz bu mu engel oluyo nasil duser tecrubesi olan var mi cok moralim bozuk

Benim de yüksekti 26 falan ama iki ay ilaç kullandım hemen düşüyor merak etme stres yapma stres daha da yükseltir

Prolaktin nam-i deger strest hormonu.benimkide yuksekti 40 ti.ilac verdi doktor dostinex onu kullandigim ay hamile kalsim.simdi 9 haftalik hamileyim.stres cok etkiliyo bu hormonu kesinlikle hic biseyo kafana takmicksin.ilacla dusuyo kolaylikla bide testere disli aslan pencesi kurunu uygula oda cok etkiliymis hormon dengelemede nette arastir.

Tesekkurler arkadaslar sonucu dr a gosteriyim ona gore bi yol soyler artik fakat bu baya yuksek bi deger acaba olcum birimi falan mi degisik cunku yanda normal deger araligi 127-637 yaziyo

Tesekkurler arkadaslar sonucu dr a gosteriyim ona gore bi yol soyler artik fakat bu baya yuksek bi deger acaba olcum birimi falan mi degisik cunku yanda normal deger araligi 127-637 yaziyo
Prolaktinin olmasi gereken degeri en yuksek 20 diye biliyorum ama sen yinede doktoruna danismadan bisey yapma.

Cnm bendede 43 oldu 30lara falan dustu hayatim.boyunca yasamadigim seyi yasadm cocuk dusundukten sonra ilac kullanmadim kullanmakta istemiyorum cunku stresi azalttgmda dusmesini umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…