Cnm sen doktora kaç yıllık evliyim demiştinAmin canimmm aminn.Yani esas sorum su:Bir sorunun yoksa neden klomen verilir? Çünkü eşim diyor ki e madem bir sıkıntın yok,doktor neden ilaç vermiş diyor.Cvp veremiyorum.
AMin inşallah. Bu ay adetimin 21.günü tahlil yaptırdım. Dr dostinex verdi ona başladım ama henüz adet olmadım. Düzenli adet ve yumurtlama varsa sadece prl engel olur mu acabaİnş hamilesindir sağlıklı hayırlı evlat tabi..prolaktin için tedavi olmadınız mı
Teşekkür edermProlaktin çok ta sorun değil bendede vardı dostinex kullandığım ikinci ayda hamile kaldım üstelik adet düzensizliğim vardı sıkıntı yapmayın bol bol dua edin
Geçmiş olsun. Allah isteyen herkese versin inşallahTabi benim düşükle sonuçlandı
Yaptım ama çıkmadı bişey..ovulasyon testiyle hamile oldugunu ogrenenler varmış onu denedim sırf meraktan onda silik biz çizgi çıktı ama gebelik testinde çıkmadı bişey..Test yapsaydınız keşke inş vardır bebiş ztn adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı akıntı olması iyi bişe idrarda çıkardı yapsaydınız keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?