Prolaktin yüksekliği ve yumurtalık kisti

Melek___777

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
9
0
16
28
Kızları merhabalar yardımcı olun lütfen bana.İki senedir bebek istiyoruz olmuyor ikinci çocuk bu arada. Adet düzensizliklerim vardı dr.a gittim prolaktinim yüksekmiş yumrtalığımda kist varmış filan bunlar çıktı dostinex kullandım normale döndü prolaktin şimdi yine 30larda kistte adetle eriyor ama yine oluşuyor hala hamile kalamadım bi tedavi de uygulamadı dr. Nisanda rahim filmi çekilcek ama beklemek stres gerçekten insanı yoruyor.ben gibi olanlar yaşayanlar yazarsanız sevinirim

Dün sivilcelerim için cildiyeye gittim. Hormon testi istedi. Prolaktinim yüksek çıktı. Yani 31..en fazla 23 olması gerekiyormuş. Henüz doktora sonuçlarımı göstermedim ne diyecek bilmiyorum ama çok moralim bozuldu. Henüz bekarım ama insan yine de üzülüyor tabi.. Adet düzensizliğim, vajina kuruluğum vs hiçbir şeyim yoktu. Hiçbir belirti göstermeden böyle yüksek çıkmasına hiçbir anlam veremedim.

Dün sivilcelerim için cildiyeye gittim. Hormon testi istedi. Prolaktinim yüksek çıktı. Yani 31..en fazla 23 olması gerekiyormuş. Henüz doktora sonuçlarımı göstermedim ne diyecek bilmiyorum ama çok moralim bozuldu. Henüz bekarım ama insan yine de üzülüyor tabi.. Adet düzensizliğim, vajina kuruluğum vs hiçbir şeyim yoktu. Hiçbir belirti göstermeden böyle yüksek çıkmasına hiçbir anlam veremedim.
Düzensizlik filan yapmadıysa sıkıntı yok galiba benim sütüm filan geliyor arada bu süt hormonu zaten ilaçla düşüyor hemen de sonra yine yükselmiş benim

Merhaba, acaba adet döneminde mi bakıldı prolaktin degerinize. Benimde adet döneminde 31 çıktı. 21. Gün yine test verecegim.bebek istiyoruz ama prolaktin devamli yuksek çıkıyor :(

Benimde yüksek çıkıyor diğer değerler normal prolaktin adet öncesi 33 çıktı adetliyken 3.gununde gittim 43 çıktı.ne yapmamız gerekiyor bebek düşünüyoruz bu hormonun yüksekliği engelliyorkus sanırım.ve hep busekilde yuksekmi çıkacak polikistik over olduğum için kesin bir tedavisi varmı bunun.haplarlami olcaz hep.bilenlerden yardım istiyorum

Merhaba, acaba adet döneminde mi bakıldı prolaktin degerinize. Benimde adet döneminde 31 çıktı. 21. Gün yine test verecegim.bebek istiyoruz ama prolaktin devamli yuksek çıkıyor :KK43:

Evet adetin 3 veya 4. Gününde yapışması gerekiyormuş aslında ama benim 5.günümdü bişey olmaz dedi doktorum.
Kadın doğuma yönlendirecekti ama adet düzensizliğim vs olmadığı için gerek duymadı.. 31 çok yüksek değil aslında falan dedi. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz bebeğiniz sağlıkla hayırla olur 🙏🏻❤️

Back
X