Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende senle aynı durumdayımKızlar prolaktinim 40 , daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu ilaç kullandım ama düzelmedi
benim de Prolaktin 98 çıktı 3 ay regl olmamıştım o sebeple gittim doktora Dostinex verdi pazartesi perşembe sabah akşam içiyorum 3 ay kullanman lazım dedi. Bu arada mr çektirmemi istedi. dahiliye den gün aldım Şimdi onu bekliyorum beyinde tümör olabilir dedi Hipofiz bezi tümörü hala hastalanmadım bir kutu ilaç Perşembe günü bitecek içinde 8 tane varKızlar prolaktinim 40 , daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu ilaç kullandım ama düzelmedi
ilaçla tedavi ediliyor yani Ameliyat olmaya gerek yok o zaman anladığım kadarıyla doğru muMerhaba arkadaslar uc senedir prolaktin icin gitmedigim dr kalmadi ilaci brakiyorum yukseliyor iciyorum dusuyordu fakat bnmki hipofizdrki anenomdn kaynakliyms ve inatci tipiymis oyuzden hic dusmuyor bir sure dr ilac veriyor eger ilaca ragmen tekrr yukseliyor ise buyuk ihtimal adenom vrdir mtlaka endokrin bolumune gtmenjzi tavsiye ederm beni en sonnda onlar cozdu ve haftada 2 kez yarm ilac kllaniorm hamilelige kdr iccem. Prolaktini senede bir iki kere yukselende ck vr gecici durumda olablr. Hipofiz mr i cektirenler icin yaziyorum mr dan iki ay oncesine kdr ilac kllanmamin lazim bn kullanmstm temiz cikmisti bir sene bunun yuzunden cozum bulunamadi sonra dr ilac kllanmicktin dedi endokrin ve oyle ortya cikti vrmis
Geçmiş olsun kızlar. Endişelenmeyin, tabii ki doktorlar gibi bilemeyiz ama 40 çok yüksek bir değer değil. bende de bir ara 70’lerdeydi (Çocuğun olmuyor diye bitkisel kür kullanmıştım, o kür değerlerimi fırlatmıştı.)
düzenli dostinex kullanımı ile düştü. ilaç kullanımınızı aksatmayın ve doktor aksini söylemedikçe tedavinizi sonlandırmayın.
Hatta bende bir ara beyin hipofizinde adenom vardı, yaklaşık 10-12 sene önce. Hiç ilaç kullanmadan kendiliğinden kayboldu. (hipofizdeki iyi huylu tümör demek. Prolaktin yüksekliği buna bağlı olabiliyor. tümörü öğrendiğimizde prolaktin değerim 90 küsur idi, o zaman bekarım diye doktor hiçbir tedavi vermemişti. 2 senede bir Düzenli MR ile takip edildi ve kendiliğinden yok oldu.)
demem o ki endişelenmeyin, tedavisi/çaresi var.
Mutlaka mr mı çektirmek gerek tomografi olur mu acaba mr A giremiyorumGeçmiş olsun kızlar. Endişelenmeyin, tabii ki doktorlar gibi bilemeyiz ama 40 çok yüksek bir değer değil. bende de bir ara 70’lerdeydi (Çocuğun olmuyor diye bitkisel kür kullanmıştım, o kür değerlerimi fırlatmıştı.)
düzenli dostinex kullanımı ile düştü. ilaç kullanımınızı aksatmayın ve doktor aksini söylemedikçe tedavinizi sonlandırmayın.
Hatta bende bir ara beyin hipofizinde adenom vardı, yaklaşık 10-12 sene önce. Hiç ilaç kullanmadan kendiliğinden kayboldu. (hipofizdeki iyi huylu tümör demek. Prolaktin yüksekliği buna bağlı olabiliyor. tümörü öğrendiğimizde prolaktin değerim 90 küsur idi, o zaman bekarım diye doktor hiçbir tedavi vermemişti. 2 senede bir Düzenli MR ile takip edildi ve kendiliğinden yok oldu.)
Bilemiyorum maalesef ama açık MR cihazları var eğer kapalı alan fobiniz varsaMutlaka mr mı çektirmek gerek tomografi olur mu acaba mr A giremiyorum
Aynısı oldu banada 80 88 falan cıktı. Sonra bekarim diye ilac yok dediler. Akne tedavisi icin tahlil verdim 1 sene prolaktinime bakıyorlardı kendiliginden 40 44 gibi rakamlarda seyir halindeydi... Şimdi evlendim kafama takıldı. Baktırmam gerekiyor. Reglim düzenli yumurtaliklarim iyi. B12 D vitamini eksikliğim ve prolaktin sorunum hep vardı. İnşallah bir şey olmaz.Geçmiş olsun kızlar. Endişelenmeyin, tabii ki doktorlar gibi bilemeyiz ama 40 çok yüksek bir değer değil. bende de bir ara 70’lerdeydi (Çocuğun olmuyor diye bitkisel kür kullanmıştım, o kür değerlerimi fırlatmıştı.)
İlaç veriyorlar dostinexMerhaba. Benimde prolaktin 58. Dahiliye bölümüne yönlendirdiler. Hemen ilaç tedavisi mi oluyor yoksa Mr mı?
Benim değerim 38 çıkmış ama bana doktor sadece inofolic combi verdi 3 ay kullan senin için çok önemli dedi başka bir ilaç vermedi 1 aydır kullanıyorum geçen ay hamile kalmadım bu ayda olmayacak sanırım çünkü tek bir ilaçla düşmesi mümkün değil çok üzüldüm ya 2 ay boşa gittiGeçmiş olsun kızlar. Endişelenmeyin, tabii ki doktorlar gibi bilemeyiz ama 40 çok yüksek bir değer değil. bende de bir ara 70’lerdeydi (Çocuğun olmuyor diye bitkisel kür kullanmıştım, o kür değerlerimi fırlatmıştı.)
En iyisini doktor bilirBenim değerim 38 çıkmış ama bana doktor sadece inofolic combi verdi 3 ay kullan senin için çok önemli dedi başka bir ilaç vermedi 1 aydır kullanıyorum geçen ay hamile kalmadım bu ayda olmayacak sanırım çünkü tek bir ilaçla düşmesi mümkün değil çok üzüldüm ya 2 ay boşa gitti
Haklısınız hayırlısı neyse o olsunEn iyisini doktor bilirÜzülmeyin, her şerde bir hayır vardır. Ben de 3 sene çok yıprattım kendimi ama sonunda Allah nasip etti çok şükür.