Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sonucunuz yüksek değil, olması gereken sınırlarda. benimki de aynı değerlerde çıkıyor hep, en az 4 farklı doktor bu sonucu gördü, hiçbiri bir şey söylemedi.
sonucunuz yüksek değil, olması gereken sınırlarda. benimki de aynı değerlerde çıkıyor hep, en az 4 farklı doktor bu sonucu gördü, hiçbiri bir şey söylemedi.
Benimkinde normal kadın doğum doktorları sıkıntılı görmedi hatta konusu acilmadi. Eşimin doktoru tahlillerimi bakriginda esinizde prolaktin bir tık fazla prolaktin gebeliği zorlaştırır düşerse iyi olur demiş. Bende anlam veremedim kafamda hep bir soru işareti olarak kaldı
Benimkinde normal kadın doğum doktorları sıkıntılı görmedi hatta konusu acilmadi. Eşimin doktoru tahlillerimi bakriginda esinizde prolaktin bir tık fazla prolaktin gebeliği zorlaştırır düşerse iyi olur demiş. Bende anlam veremedim kafamda hep bir soru işareti olarak kaldı
Ürolog da bir zahmet kendi alanı dışına karışmasın bence, aa sınıra yakın diyip o yorumu bakkal amca da yapar. Düzenli olarak (6 ayda 1) kan tahlili yaptırıyorsanız, sınırı aşmadığı sürece hiçbir sorun yok.
Ben 60 küsürlerde gördüğümde ilaç vermedi normal dedi. Diger ay 30larsaydı. Sonra baktırdım 100 çıktı. 2 ay ilaç kullandım takip etmedi pek. Aradan 4 ay sonra 20 lerdeydi. Sen en iyisi ilaca başla. Gebelik olursa sıkıntısı olmuyor ilacın zararı yok