• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin Yüksekliği

ZEY5442

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2023
285
67
18
30
Kızlar geçen ay klomen kullandım ilk defa günde 1 tane ve hamilelik olmadı adetim 1 gün gecikti dün adetimin 2.günü hormon tahlili yaptırdım ve prolaktin 42.34 çıktı biliyorum yüksek doğal yollarla hamile kalmak için bu değerimi nasıl düşürebilirim

Kızlar geçen ay klomen kullandım ilk defa günde 1 tane ve hamilelik olmadı adetim 1 gün gecikti dün adetimin 2.günü hormon tahlili yaptırdım ve prolaktin 42.34 çıktı biliyorum yüksek doğal yollarla hamile kalmak için bu değerimi nasıl düşürebilirim
Hormonlar cok degisiyor canım benimde böyle 1 ay yükseldi diğer ay da birden düştü hiç bir şey kullanmadım kendi kendine oldu 2 sene hamile kalmadım femara falan kullandım hsg cekildi sonra da kendi kendine oldu inşallah seninde olur stresten uzaklaşmaya calis

Hormonlar cok degisiyor canım benimde böyle 1 ay yükseldi diğer ay da birden düştü hiç bir şey kullanmadım kendi kendine oldu 2 sene hamile kalmadım femara falan kullandım hsg cekildi sonra da kendi kendine oldu inşallah seninde olur stresten uzaklaşmaya calis
Benim fsh 6.08 Lh 5.47 Amh 4.71 prolaktin 42.34 geldi öyle ama ya düşmezse diye endişeliyim doktorumla daha konuşamadım bu değerleri de soramadım normal mi değil mi diye ama prolaktin düşmeden de hamile kalınamıyor ben daha önce dış gebelik geçirdim sol tüpüm zaten yok artık yoruldum yani şimdi de bu sorun çıktı bitkisel bir formülü var mıdır diye merak ediyorum

Benimki de hep yüksek çıkardı bi ilaç vermişti doktor iyi gelmişti düşürmüştü değeri

Dert değil bi ilacı var cok etkili 2-3 tane kullanınca hemen normale geliyor üzülmeyin

Peolaktin harici muhteşemm
ayy inşallah şu prolaktinde yoluna girer de olur artık 1.5 ay önce rahim filmi çektirdim tek tüpüm var benim sol tüpüm dış gebelikten alındı Klomen başladım inşallah bunu da yapınca düşer ben Klomen kullanınca havuç incir tahin çiğ badem çok yedim yumurtalıklarıma iyi gelir diye belkide onlar yaptı

Benim fsh 6.08 Lh 5.47 Amh 4.71 prolaktin 42.34 geldi öyle ama ya düşmezse diye endişeliyim doktorumla daha konuşamadım bu değerleri de soramadım normal mi değil mi diye ama prolaktin düşmeden de hamile kalınamıyor ben daha önce dış gebelik geçirdim sol tüpüm zaten yok artık yoruldum yani şimdi de bu sorun çıktı bitkisel bir formülü var mıdır diye merak ediyorum
Ben hiç girmedim bitkisellere dedigin gibi bende çok yorulmuşum ara vercem dinlenmem dedim o ay hamile kaldım canım kan değerlerinde bana göre çok çok iyi

Ben hiç girmedim bitkisellere dedigin gibi bende çok yorulmuşum ara vercem dinlenmem dedim o ay hamile kaldım canım kan değerlerinde bana göre çok çok iyi
Allah razı olsun mesajınız için inşallah bende aynı duyguları yaşayabilirim sizin adınıza çok sevindim sağlıklı güzel yıllarınız olsun

bana da doktor klomene bu ay ara verdirtti dosterex kullanıcam umarım kısa bir sürede kavuşurum hayallerime artık çok yoruldum
İnşallah. Gerçekten çok zorlu bi süreç ben de 5 yıl uğraştım ilaçlar iğneler ama gerçekten vakti zamanı nezamansa ozaman geliyor Rabbim size de en kolayından tez zamanda nasip etsin inşallah

Dostinex diye bir ilaç veriyor doktor benim de 70-80 arası bir değer çıkmıştı çok hatırlamıyorum. İki sene gebe kalamayınca gitmiştim kullandığım ay değerim düştü bir dahaki ay da gebe kaldım zaten

Dostinex diye bir ilaç veriyor doktor benim de 70-80 arası bir değer çıkmıştı çok hatırlamıyorum. İki sene gebe kalamayınca gitmiştim kullandığım ay değerim düştü bir dahaki ay da gebe kaldım zaten
Ya ben çok stresli birisiyim durduk yere bile kendimi strese sokan birisiyim işim de zaten stresli kan aldırırken de aslında yoğun bir tartışmadan çıkıp gidip kan aldırmıştım belki kan verirken ki stresim etkiledi bilmiyorum doktorum dostinex verdi ilacı kullanıcam ama bu ilaçtan sonra umarım hamile kalırım dostinex kullanırken bu ay da denicem korunmıcam umarım işe yarar

Back
X