Prolaktin yuksekligii

Bbkebk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
781
893
53
Merhaba 1 yıllık evliyim 1 yıldır gebelik düşünüyorum hormon testi yaptırdım prolaktin 40.7 tsh yani tiroid 3.68 çıktı prolaktin belirtileri yok dahiliyeye yonlendirildim tiroid ilacı kullanıyorum suanki değerlerim prolaktin 20.5 tiroid 2.68 olmuş sizce gebeliğe engel mi endokrinoloji doktoru prolaktin için ilaç uygun görmedi

Sizlere yardımcı olayım özelden yazın aynı sorun bende de vardı cunki

Sizlere yardımcı olayım özelden yazın aynı sorun bende de vardı cunki
merhaba, bende 2 ay aşılama yaptırdım ve klomen kullandım. ilk defa prolaktin değerim 31 çıktı. yükselmeye meyilli tiroidim var ilaç kullanıyorum. oda yüksel 4.17 çıkmış. Acaba klomen kullandığım içini yükseldi?

Aynı sorun bende de vardı prolaktin 51.9 du Bi ayda 14 lere düştü. Şuan ki değerinize göre olması gereken aralıkta zaten. Benim bu ay da tsh 6.14 çıktı bende cuma günü dahiliyeye gidicem. Prolaktin için engel deniliyor ama tsh için tek başına engel değil farklı sebepler varsa tetikler olmaması için deniyor. Ama tsh devamlı gebelikte de kontrol edilmesi gereken bir değer ihmal etmeyin diyorlar

Prolaktin 24.4 cıktı bu değer gebeliğe engel mi? Endokronolojiye yönlerdirdi doktorum diğer değerlerim normal çıkmış bir bunda sıkıntı var ilaç kullanmak zorunda kalır mıyım

Merhaba cnm Bendede prolaktin yuksek cikti tsh 6,95 Letrox ve dostinex kullaniyorum Hamile kalmama hangisini daha cok engel olur Ve nekadar süre icinde hamile kalabilirim

Merhaba cnm Bendede prolaktin yuksek cikti tsh 6,95 Letrox ve dostinex kullaniyorum Hamile kalmama hangisini daha cok engel olur Ve nekadar süre icinde hamile kalabili

Merhaba cnm Bendede prolaktin yuksek cikti tsh 6,95 Letrox ve dostinex kullaniyorum Hamile kalmama hangisini daha cok engel olur Ve nekadar süre icinde hamile kalabilirim
Canım prolaktin için daha sorun diyolar. Gerçekten benim de prolaktinim yüksek olduğu iki ay bir tuhaftı hamilelik belirtileri oluyordu adet oluyordum ama lekelenmem uzun sürüyordu dengem şasmisti. Bende dostinex kullandım çok rahat düşüyor yani. Tsh yüksekken de hamile kalan cok ama işte mutlaka ilaç kullanmak gerekiyor bebege zarar verebiliyor. Valla canım prolaktini düşürüp o ay hamile kalan var ama kesin şu zamanda hamile kalınır denilemez. Ama ne yapılır bu değerler normale döndüğü halde hamile kalinmiyorsa bu defa başka sebepler var mı diye düşünülür klomen çatlatma iğnesi falan denenir ona rağmen olmadıysa rahim filmi falan çekilir. Bu böyle devam ediyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…