Prolaktin

zeyne ezgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
12
5
1
26
Arkadaşlar kan verdim bugün , Prolaktin değerim 36.3 çıkmış referans aralığı en son 26 . bir yıl önce de vermiştim 29 çıkmıştı . İlaç kullandım 11 e kadar düştü . Bu değer ile ilgili bir sorun yaşayan oldu mu hamilelik düşünüyorum fakat bu değer sıkıntı . Bu şekilde de hamile kalınır mı

Çoğunlukla sınır değerden yüksek olması yumurtlamayı engelleyebilir ve dolayısıyla gebeliği önleyebilir 25 26 dan düşük olması gerekiyor

Arkadaşlar kan verdim bugün , Prolaktin değerim 36.3 çıkmış referans aralığı en son 26 . bir yıl önce de vermiştim 29 çıkmıştı . İlaç kullandım 11 e kadar düştü . Bu değer ile ilgili bir sorun yaşayan oldu mu hamilelik düşünüyorum fakat bu değer sıkıntı . Bu şekilde de hamile kalınır mı
Bu değer büyük bi değer değil daha önce buraya yazmıştım 744 değer prolaktin sorunum vardı.

Yediklerine dikkat edersen geçer süt ürünlerine dikkat et çikolata azalt bu değerler oynak değerler kuzum😀 bir ay öyle bir ay şöyle olu verir. Peynir felan azalt

Bu değer büyük bi değer değil daha önce buraya yazmıştım 744 değer prolaktin sorunum vardı.

Yediklerine dikkat edersen geçer süt ürünlerine dikkat et çikolata azalt bu değerler oynak değerler kuzum😀 bir ay öyle bir ay şöyle olu verir. Peynir felan azalt
Süt homonu ya sütü mü azaltmak gerek , yani endişe edilecek bişey değil gibi anladığım kadarıyla. Döllenmeyi engelliyor olarak öğrendim ama ilaçla kolaylıkla dengelenebilirmiş . Bakalım inşallah 🌸

Peki sen naptın normal düzene girmesi için ,

Peki sen naptın normal düzene girmesi için ,
Benim değerim cok yüksekti 744 normal bi değer değildi o yüzden doktorum ilaç verdi hemen düştü. Ayrıca bende süt yapan yiyecekleri bi süreliğine kesmiştim.

Back
X