prolaktin...

venus43

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
2.550
3
106
Aydın
dr bey benim son 5 aydır adetlerimde ciddi miktarda azalma var.acaba prolaktin hormonundan kaynaklanıyor olabilir mi?yani prolaktinin yükselmesi adet miktarını azaltır mı?

Merhaba
Evet olabilir.Prolaktin seviyenize baktırın.

İyi günler dilerim

teşekkür ederim dr bey.prolaktin seviyem ölçüldü 18 e düşmüş.dr normal dedi.ben yeni kürtaj oldum.yapışıklıktan korkuyodum dr sordum mümkün değil diyor.ben kürtajı son teknolojiye göre ve çok iyi yaptım diyor.peki benim adet miktarım niye azaldı?? çok merak ediyorum ve çok korkuyorum.

teşekkür ederim dr bey.prolaktin seviyem ölçüldü 18 e düşmüş.dr normal dedi.ben yeni kürtaj oldum.yapışıklıktan korkuyodum dr sordum mümkün değil diyor.ben kürtajı son teknolojiye göre ve çok iyi yaptım diyor.peki benim adet miktarım niye azaldı?? çok merak ediyorum ve çok korkuyorum.

Merhaba

Her neolursa olsun eğer bir mudahaleden sonra adet miktarı azalmış ise (son teknolojiye göre yapılmış olsa bile) bence rahim filmi çektirmekte fayda var. İyileşme süreside yapışıklıklar görülebiliyor.Adet miktarının azalmasında birden faza faktör olabilir (enfeksiyon ,yaş,yumurta rezervi,,, gibi )

Geçmiş olsun

İyi günler dilerim.

teşekkür ederim dr bey. benimde en büyük korkum buydu zaten yapışıklık gibi bir komplikasyon.inş değildir.enfeksiyon gibi bir durum geçirmedim ama yaşım 29 ve yumurtalık rezervim hakkında bişey bilmiyorum.inş önemli değildir.dr bana bu ay adetimin 16. gününden itibaren kullanmak üzere progestan verdi.bunun adetim üzerinde olumlu bir etkisi olabilir mi? birde ben daha önce rahim filmi çektirmiştim bir sorun yoktu ama kürtajdan sonra çektirmedim.rahim filmini üstüste çektirmenin rahimde yıpranma gibi olumsuz bir etkisi olabilir mi?

tekrar teşekkür ederim , iyi çalışmalar

teşekkür ederim dr bey. benimde en büyük korkum buydu zaten yapışıklık gibi bir komplikasyon.inş değildir.enfeksiyon gibi bir durum geçirmedim ama yaşım 29 ve yumurtalık rezervim hakkında bişey bilmiyorum.inş önemli değildir.dr bana bu ay adetimin 16. gününden itibaren kullanmak üzere progestan verdi.bunun adetim üzerinde olumlu bir etkisi olabilir mi? birde ben daha önce rahim filmi çektirmiştim bir sorun yoktu ama kürtajdan sonra çektirmedim.rahim filmini üstüste çektirmenin rahimde yıpranma gibi olumsuz bir etkisi olabilir mi?

tekrar teşekkür ederim , iyi çalışmalar

merhaba
progestandan fayda görebilirsiniz.Rahim filmi steril-temiz-şartlarda çekilirse rahme hiç bir zararı olmaz

Back
X