• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KLOMENLE İLK AY HAMİLE KALAN VAR MI VE BELİRTİLERİ

inşallah canım benım bende 1 yıldır denıyorum olmadı düşük yumurta rezervi dedi doktor. yani yumurta sayım azalmış onun dısında birşey yok. 1 yıldır olmuyor dıyınce klomen verdı doktor bakalım bır de bunu deneyeyım:) lh ve progestoren normaldi benım ama amh dusuktu.
Bi dene bakalım klomenle çok gebe kalan var insallah sana da şans getirir canm ,durumdan bizi de haberdar et olur mu ? Süreci beraber takip edelim 🙏

Bi dene bakalım klomenle çok gebe kalan var insallah sana da şans getirir canm ,durumdan bizi de haberdar et olur mu ? Süreci beraber takip edelim 🙏
inşallah bakalım. klomen bitti 5 gun yasak 5 guden sonra 3 gun ust uste ılıskı onerdı. bakalım yumurtalama kaçmaz ınsallaj:D

ben de ilk ay klomen kullandım ama tutmadı letu verdi bu ay heyecanla bekliyorum
valla acıkcası benımde pek bir umudum yok da işte yapmadım demıyım :):) yalnız ılactan sonra gun aşırı ılıskı gerekmez mı ısrarla bana 5 gun yasak dedı neyse bir de boyle deniyim:)

valla acıkcası benımde pek bir umudum yok da işte yapmadım demıyım :):) yalnız ılactan sonra gun aşırı ılıskı gerekmez mı ısrarla bana 5 gun yasak dedı neyse bir de boyle deniyim
valla acıkcası benımde pek bir umudum yok da işte yapmadım demıyım :):) yalnız ılactan sonra gun aşırı ılıskı gerekmez mı ısrarla bana 5 gun yasak dedı neyse bir de boyle deniyim:)
evet ben de ona şaşırdım bize adet bittiği gibi gün aşırı ilişki demişti , ama vardır bi bildiği mutlaka tabi doktorunuzun :)

inşallah canım benım hep beraber bakalım. valla ilkinde hemen olunca bu da oyle olack sandım ama olmadı nasip
Evet benim ilk bebeğim 5 aylıkken kaybettim hamileyken , hemen ardından hamile kaldım bende senin gibi düşündüm 1 yaşına girince tekrar denemeye karar verdim ki 9 aydir deniyoruz ama yok ,fakat biz sabırsız anneler olarak her seferinde erken gebelik testi yaptım iki kez cift cizgi gördüm ama adet oldum hergun silikleşti ikincisi de eylül ayında gördüm sanırım kimyasal gebelik ti ... bakalim ne olacak hayırlısı insallah 🙏

Evet benim ilk bebeğim 5 aylıkken kaybettim hamileyken , hemen ardından hamile kaldım bende senin gibi düşündüm 1 yaşına girince tekrar denemeye karar verdim ki 9 aydir deniyoruz ama yok ,fakat biz sabırsız anneler olarak her seferinde erken gebelik testi yaptım iki kez cift cizgi gördüm ama adet oldum hergun silikleşti ikincisi de eylül ayında gördüm sanırım kimyasal gebelik ti ... bakalim ne olacak hayırlısı insallah 🙏
amin canim benim. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Yaa cok sevindim hayırlısı olsun baya güzel çıkmış yani yumrtlama olmuş demi ben pek anlamadığım için 🌺 benim cuma günü canım yaa insallah bebişin olmuştur 😘 ben yazarım sana cuma günü değerime bakılsın
Canim benimde progestron 13.2 çıktı ne demek bilmiyorum pazartesi doktoruma sonucu göstercem sen nasılsın ne durumdasn

Back
X