• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktınım vardı bıttı ve sımdı hamıle mıyım yardımcı olur musunuz lutfen?

yoo yapmadım sogan kuru dusururmıkı prolaktını artık yoruldum ben yaa hıc bısey yapmak ıstemıyorum oluruna bırakacagım herseyi kafama taktıkca daha kotu oluyor sende takma bence zaten hep stresten yukselıyor bu hormon hamıleyım dıye sevındım dusundum adetım gecıktı umut etmek bıle kotu etkılıyor maalesef :( ama bende bıtkısel bır fıtıl var annemın halası yapmış kullananların içini temızlıyormus son olarak onu da denıycem adet olursam eger.

ben yapıcam sogan kurunu ya yumurtanı geliştiriyormus kalıtelı yumurtlamanı saglıyormus kk var hamıle kalanlar bu kürle çok merak ettm yapıcam bu ay :1::1:

ben yapıcam sogan kurunu ya yumurtanı geliştiriyormus kalıtelı yumurtlamanı saglıyormus kk var hamıle kalanlar bu kürle çok merak ettm yapıcam bu ay :1::1:

yap cnm bende okumustum o forumu inş faydası olur ama prolakın için ben hayıt tohumlu bır cay almıştım onu kullanıcam ne kadar bos vermek isstesemde yapmak istiyor insan off benımde bı dedeıgım bı dedıgımı tutmuyor su an ne dusunecegımı bıle bılmıyorum iki gozum ıkı esme :43:

yap cnm bende okumustum o forumu inş faydası olur ama prolakın için ben hayıt tohumlu bır cay almıştım onu kullanıcam ne kadar bos vermek isstesemde yapmak istiyor insan off benımde bı dedeıgım bı dedıgımı tutmuyor su an ne dusunecegımı bıle bılmıyorum iki gozum ıkı esme :43:

negatıfı görunce ınsan hıc pozıtıfı göremıcem dıye dusunuyor bende o yuzden kan testı yapmadm ıdrar testı bıle yettı moralımı bozmaya hayırlısıyla saglıkla gelsın ınsallah bol bol dua et canım 10 yıl 15 yıl beklıyenler var allah hemencık nasıb etsın bızede :emir_bebek::16:

negatıfı görunce ınsan hıc pozıtıfı göremıcem dıye dusunuyor bende o yuzden kan testı yapmadm ıdrar testı bıle yettı moralımı bozmaya hayırlısıyla saglıkla gelsın ınsallah bol bol dua et canım 10 yıl 15 yıl beklıyenler var allah hemencık nasıb etsın bızede :emir_bebek::16:

aamınnn inşş cnm hayırlısı olsun eşimede soyledım aradım konusamadım telefonu uzerıne kapattım tekrar aradı nasıl soylıyecegımı bılemedım zor oldu off :(

Tetkik Adı Sonuç.............................................Normal Değer Birim Açıklamalar
.......................< 1,20..................................< 5 Mesntral periyod sonrası 16-22hafta 50,238
....................................................................Mesntral periyod sonrası 11-15hafta >225,000
....................................................................Mesntral periyod sonrası 1-10hafta >225,000
.....................................................................Gray zone 5,0 25,0,
........................................................................ Pozitif

sonuclarım bu sekıldeydı negatıf dimi :(

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kan verdim sonıc 3 te cıkacak evde test yapmaya cesaretım yok :50:

1,20 her zamnkı gıbı
hayırlısı olsun canım negatif, prolaktin için hayıtı tavsiye ederim ben oğluma onunla hamile kaldım Allah'ın izniyle, adetin 2. günü başlıycaksın 12. günü bırakacaksın bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu bir bardak sıcak suya koy 15. dk sonra süz günde bir bardak,şifa olsun inşaallah
Adetime 1 hafta varken yaptım canım. Silik çıkıp kayboldu. O da ayrı bir tuhaf :26:
biliyorum canım diğer sayfadan yorum da yapmıştım:) inşallah pozitif çıkar

galiba ama hast ara sor
oradaki tahlil aralığı başka olabilir

Tetkik Adı Sonuç.............................................Normal Değer Birim Açıklamalar
.......................< 1,20..................................< 5 Mesntral periyod sonrası 16-22hafta 50,238
....................................................................Mesntral periyod sonrası 11-15hafta >225,000
....................................................................Mesntral periyod sonrası 1-10hafta >225,000
.....................................................................Gray zone 5,0 25,0,
........................................................................ Pozitif

sonuclarım bu sekıldeydı negatıf dimi :(

galiba ama hast ara sor
oradaki tahlil aralığı başka olabilir

aradım cnm hastaneye gelmenız gerek dıyor ama bısey yokkı bosuna yurumek ıstemıyorum o kadar yolu su an mıdem yanıyor bulanıyor pekı bunlar neyın belırtılerı acaba belım nıye agrıyordu off of senıde yordum kendı derdımle cnm..

hayırlısı olsun canım negatif, prolaktin için hayıtı tavsiye ederim ben oğluma onunla hamile kaldım Allah'ın izniyle, adetin 2. günü başlıycaksın 12. günü bırakacaksın bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu bir bardak sıcak suya koy 15. dk sonra süz günde bir bardak,şifa olsun inşaallah

cnm sonuc ne cıktı :26:

ya umut doldum gerçekten mi benim de prolaktinim 100 civarı hayıt macunu aldım diliyorum iyi olacak

rica tatlım bu siteyle ben de umudumu yitirmiyorum yani sen ve diğer arkadaşlarla hangi şehirdesin arkadaşım geçen ay ben de resmen kendimi hamile hissettim üstüne gördüm bile dedim ama tabiki negatif

aradım cnm hastaneye gelmenız gerek dıyor ama bısey yokkı bosuna yurumek ıstemıyorum o kadar yolu su an mıdem yanıyor bulanıyor pekı bunlar neyın belırtılerı acaba belım nıye agrıyordu off of senıde yordum kendı derdımle cnm..

$IMG_0104.webp $IMG_0107.webp bende bu cay var cnm olur mu? :26:

Canım bunda farklı bitkilerde var aslında hepside çok güzel ama tek tek araştır bitkileri prolaktine etkisi olan var mı diye

evet hepsıde cok ıyı dedıın gıbı ama arastırmak gerek :40: ayrıca k bakma cnm yalnıslıkla sana gonderdım mesajı yanı sonuc meselesı :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X