merahba prolaktin testi geçen ay 25 ti bu ay 37.5 olmuş bu arada labaratuvarın referans üst sınırı 35 yani sadece 2.5 puan yukarıda değerim.
ilaç kullanıp kullanmamakta kararsızım kenddi dr um ilaç kullanmayalım bu sorun olacak bir değer değil bir daha ki ay dahada yükselirse ilaç kullanırken korunman gerek diyor.
onun dışında buay yumurta takibi yaptırmak için farklı bir dr a gidicektim oda hemen ilca başlıycaz ama korunmak yok ilaç kullanırken gebelik oluşucak gebelik oluşunca ilacı kesicez diyor
ne yapıcağımı bilemiyorum bu ilaçları kullanarak hamile kalmak sakıncalı olabilir diye korkuyorum çünkü kendi dr um ilaç kullanırken korunmam gerektiğini soyledi bu durumu yaşayan varsa ne yaptı yada bilgisi olan varsa sevinirim.
(5 ay once hamile kalmıştım aralıkta kürtaj oldum yine doğa yolla hamilelik olacak)
cnm benim prolaktinim 25 le 28 arasında değişiodu ama göğüslerimden çok süt geliodu benim doktorum hemen ilaç yazdı dostinex kullandım ve korunmadık hiç bi zararı yokmuş dostinex kulanırken hamile kalanda çok bnm cok yüksek olmadığı halde ilaç verdi çünkü biran evvel değerler normale düşsünki hamilelik şansın yükselsin demişti doktorum işinde uzman bi doktor güveniyorum kendisinede ve 15 gün kullandım ilaçları normale döndüm hamile kaldımmı die merak ediosan ilaç bittikten sonra bi dış gebelik geçirdim şükür ameliyata gerek kalmadan kurtuldum kendiliğinden sonlandı....sende bence 1 doktora daha git normalden biraz yüksek prolaktin hamileliği etkileyebiliomuş .....ilaç kulanman gerekiyo sanırımmerahba prolaktin testi geçen ay 25 ti bu ay 37.5 olmuş bu arada labaratuvarın referans üst sınırı 35 yani sadece 2.5 puan yukarıda değerim.
ilaç kullanıp kullanmamakta kararsızım kenddi dr um ilaç kullanmayalım bu sorun olacak bir değer değil bir daha ki ay dahada yükselirse ilaç kullanırken korunman gerek diyor.
onun dışında buay yumurta takibi yaptırmak için farklı bir dr a gidicektim oda hemen ilca başlıycaz ama korunmak yok ilaç kullanırken gebelik oluşucak gebelik oluşunca ilacı kesicez diyor
ne yapıcağımı bilemiyorum bu ilaçları kullanarak hamile kalmak sakıncalı olabilir diye korkuyorum çünkü kendi dr um ilaç kullanırken korunmam gerektiğini soyledi bu durumu yaşayan varsa ne yaptı yada bilgisi olan varsa sevinirim.
(5 ay once hamile kalmıştım aralıkta kürtaj oldum yine doğa yolla hamilelik olacak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?