PROLUTEX ARIYORUM -İZMİR

XeNaa

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
284
Puanlar
23
Merhabalar,

İzmirde prolutex 25mg arıyorum. Hangi eczanede bulabilirim bilgisi olan var mıdır?

Depolarda stokta yokmuş 2 kutu ihtiyacım var destek olursanız çok sevinirim

Ben Alsancak Bulvar eczanesinden bulmuştum sizde oraya bakabilirsiniz . Birde karşıyaka Mercan Eczanesinde de vardı

Çok sevindim bulabilmenize bulamadıysanız bende size eczane önerecektim onun için sormuştum, bu arada süreciniz nasıl gidiyor benim perşembe kontrolüm var muhtemelen 5-6 aralık gibi transfer olacağım

Kızlar selam, ben Prolutex iğne ve Lutinus fitili yaklaşık üç aydır kullanıyorum transfer öncesinden itibaren ve biliyorsunuz ki çok ciddi paralar ödedim bu ilaçlara dün şunu öğrendim özel sağlık sigortama talep oluşturduğum taktirde bu ilaçları karşılıyormuş ancak ben bunu bilmediğim için tüm ilaçlara para ödedim yaklaşık toplamda 30.000 tl falan. Sigorta şirketimle görüştüğümde bana ilaç ilaçların küpürlerini iletirseniz geçmişe yönelik ödemelerinizi karşılarız dediler ancak ben kullandıktan sonra hepsini çöpe attım eğer elinizde bu ilaçlardan varsa bana küpürlerini atarsanız çok sevinirim çöpe gideceğine en azından karşılamış olur çok teşekkür ederim şimdiden özelden gönderebilirsiniz

Merhaba prolutex arayan varmi?
Elimde 6 adet var.Istanbul Gaziosmanpaşa

Mrh

Eklentiler

• 1000018939.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 7
`