Prolutex iğne kaşıntı kızarıklık

hasibeamamutsuz

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2023
295
143
23
IMG_2505.webp

Kızlar progestan fitil kullanıyordum vajina girişinde kaşıntı kızarıklık yaptı diye doktorum onu bıraktırdı Prolutex iğneye geçtim günde 2 defa yapıyorum 2 3 gündür göbeğim bu şekilde ve çok fazla kaşınıyor bugün yazdım doktora iğneyi koldan veya bacaktan yap bide ordan dene dedi sizde de böyle kızarıklık oldu mu veya olduysa nasıl geçti bazen buz koyuyorum o biraz rahatlatıyor

Evet çok kızarıp kaşınıyor o iğne. Doktorum normal dediği için devam ettim. Dediğiniz gibi buz iyi geliyor.

Benim de boyleydi sonra tum vucuduma yayildi o igneye alerjim vardi maalesef ama kremlerle falan idare ettim 12. haftada biraktim

Bacaktan yapabilirsin demişti hayatımda ilk kez bacaktan yaptım ama yanlış mı yaptım bilmiyorum kenarları bile acımaya başladı buz koyucam artık faydası olsa bari

Bir iki gün bekle dedi doktor bekliyim bakalım olmadı bende gideyim bari bacakta kolda da yaparsa dedi doktor iğneyi keseriz dedi zaten
Sadece igne yaptiginiz yerle sinirli kaliyorsa buzla hafifletmeye calisin hemen ilac kullanmayin. Benim yuzum ve sirtim haric tum vucuduma yayilmisti maalesef

Eki Görüntüle 3628473
Kızlar progestan fitil kullanıyordum vajina girişinde kaşıntı kızarıklık yaptı diye doktorum onu bıraktırdı Prolutex iğneye geçtim günde 2 defa yapıyorum 2 3 gündür göbeğim bu şekilde ve çok fazla kaşınıyor bugün yazdım doktora iğneyi koldan veya bacaktan yap bide ordan dene dedi sizde de böyle kızarıklık oldu mu veya olduysa nasıl geçti bazen buz koyuyorum o biraz rahatlatıyor
Bu iğne vurulurken Yakiyormu acaba

Eki Görüntüle 3628473

Eklentiler

• IMG_8641.webp
    IMG_8641.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 10
Back
X