Proluton depot 500 mg kullananlar var mı?

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
Daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadim şimdi 2 haftalik hamileyim 3.haftamıza girdik ve bebeğimi kaybetmekten korkuyorum doktor proluton depot 500 mg yazdı 3 günde 1 tane vurulacagim .bu ilacı kullanıp bebeğini sağlıkla kucağına alanlar var mı? Allah hepimize yardım etsin inşallah Bebeğimizi sağlıkla kucagımıza alırız inşallah. Rabbim kimseye bu acıyı vermesin 2 defa canımdan can gitti üçüncüsü olmaz inşallah. Birde sağ kasigimda yanma var sizlerde de oldu mu ?

Ben bir kere hafif kanamam oldugu icin 7.haftamda kullandım.
Ama bir arkadasimin miyomlari ve kanamasi vardi.4 haftaliktan doguma kadar her hafta kullandi.
Suan oglu 1 yaşında ve cok saglikli.cok guzel bir ignedir.

Canım öncelikle 2 haftalık gebelik olmaz. Adet gününde sen 4 haftalık hamilesin. Adetten bir hafta geçmiş anladığım kadarıyla o yüzden şu an 5 haftalık hamilesin. Bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder Rabbim. Ben de 4 düşük yaptım ve rahimde bir problem varmış o düzeltildi şimdi gebeliğim çok şükür devam ediyor ve leke vs. olmamasına rağmen önlem amaçlı her hafta proluton iğne oluyorum. 24 haftaya kadar da olacağım nasip olursa. Proluton igne progestan içeren bir ilaç. Eğer düşüklerin sebebi bebeğin rahime tutunması ile ilgiliyse proluton gerçekten faydalı bir ilaç. Inşallah her şey gönlünce olur. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

Canım öncelikle 2 haftalık gebelik olmaz. Adet gününde sen 4 haftalık hamilesin. Adetten bir hafta geçmiş anladığım kadarıyla o yüzden şu an 5 haftalık hamilesin. Bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder Rabbim. Ben de 4 düşük yaptım ve rahimde bir problem varmış o düzeltildi şimdi gebeliğim çok şükür devam ediyor ve leke vs. olmamasına rağmen önlem amaçlı her hafta proluton iğne oluyorum. 24 haftaya kadar da olacağım nasip olursa. Proluton igne progestan içeren bir ilaç. Eğer düşüklerin sebebi bebeğin rahime tutunması ile ilgiliyse proluton gerçekten faydalı bir ilaç. Inşallah her şey gönlünce olur. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
canım yazıları gezerken buldum seni. bende 6 düşük yaptım rahmim yeteri kadar kalınlaşmıyormuş. sen nasıl bi tedavi uyguladın yada problemi nasıl tesbit ettiler? Allah banada nasip eder inş. her düşükten sonra kürtaj oldum parça kalmasın diye, sende kürtaj oldunmu? kürtaj sonrası yapışıklığımda oluştu onuda açtılar ama bu seferde rahmim kanlanması çok azmış. sen nasıl bi yol izledin.

Back
X