Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, 6 aydır bebek istiyoruz doktora gittik eşime spermiogram yapıldı ileri hareketli olan biraz düşükmüş doktor promen k kullanın dedi. daha önce kullanan varmı faydasını gördünüz mü ?
Benim eşim de kullandı canım doktorum kullansın dedi ayrıca keçiboynuzu özü soğuk pres olanından kullan demişti sonucu hatırlamıyorum ama düzelme var demişti sayı da bayağı fark gördük de hareket öyle abartılı artmadı yüzde 5 artmıştı diye hatırlıyorum. sanırım düzenli kullanmak gerekiyor biz bir ay kullandik şifa olur inşallah kullanın bence faydasi olur içeriği çok iyi ilacın
Merhaba arkadaşlar, 6 aydır bebek istiyoruz doktora gittik eşime spermiogram yapıldı ileri hareketli olan biraz düşükmüş doktor promen k kullanın dedi. daha önce kullanan varmı faydasını gördünüz mü ?
Vitamin grubunun en iyi ilacıdır promen K eğer morfolojide bir sıkıntı yok ise diğer tüm sıkıntılara çare oluyor bizde kullandık sayı ve hız aşırı düşük değildi ama kullandıktan sonra düzelmişti morfolojiye etki etmedi maalesef
Biz 2 aydır kullaniyoruz canim ben bu konuyu açtim daha once kimse yazmadi bana insallah sorularinin cevabini alirsin .Eşim 2 aydir kullaniyo cok iyi bir ilac hiç bir zarari yok doktor dedi ki ekonomik durumunuz iyi se bu ilacı çocuk olana kadar alın fiyatı 250 tl bu ay eşim sonuçlarina baktirdi 20 milyondan 40 a çikmiştı
Kızlar varikösel ameliyatı olduk doktor bize promen act verdi başka hiçbir şeye gerek yok dedi. Ben havuç suyu da sıkıp içiriyodum kendimde içiyorum. İnşallah güzel olacak her şey inanıyorum. Folik asit içiyorum bende.
“Promen K” ve “Promen Act 360” bunların ikisi iki farklı ilaç galiba. 330 tl ye aldım ilacı. 3 yıl oldu rabbim nasip etsin inşaallah isteyen herkese çok zormuş