Promosyon borçlar

Sizin tayin ne zaman?

Buradan promosyonu alırsanız gittiğiniz yerden alamazsınız. Burdan promosyon aldı yazısı yazar mutemet.. İlişik keserken promosyon aldı almadı seklinde bi ibare olıyor. Burdan alırsanız ordan alamazsınız... Banka farklılığı fark etmiyor.
Oradaki anlaşma 1 sene sonra zaten bana da şimdi lazım borçlardan dolayı tam tarih belli değil geçen sene 23 ocakta sanırım atama olmuş bu sene de o civarlarda atama olur hemen ilişiği kesmezsem ucundan yakalayabiliyorum

Arkadaşlar ben memurun tayin isteyeceğim Şubat'ta halihazırda bir miktar borcum var ödeyemeyince de haliyle faiz biniyor yükü artıyor şu anda ilçem anlaşma yapmış ve Ocak sonunda promosyon yatacak. Ve bu promosyonu alabilirsem borcum azalıyor bir de taşınırken de çok ihtiyacım olacak. Sorum şu atamam oldu tercih ettiğim diğer ile birkaç gün bekleyip ilişik kesmesem promosyonu alabilir miyim. Gideceğim ilçenin promosyon tarihi yakın değil bir seneden fazla var. Yani tam birkaç günle sınırdayım. Atamam diğer ile gerçekleşirse ilişik kesmesem bile alamaz mıyım bilginiz var mı zor durumda olmasam böyle hesaplara girmem ama maalesef 🤦‍♀️
Kaç yıllık sözleşme yapılacak?Atıyorum 2 yıllık yapıldı ilişik kesmezseniz alırsınz ama kaldığınız ay kadarını hakedersiniz kalan ayları sizden geri istiyorlar malesef

Oradaki anlaşma 1 sene sonra zaten bana da şimdi lazım borçlardan dolayı tam tarih belli değil geçen sene 23 ocakta sanırım atama olmuş bu sene de o civarlarda atama olur hemen ilişiği kesmezsem ucundan yakalayabiliyorum
Ben her halukarda oradan alamayacağınjzı biliyorum. Yani isterse orası 2 3 sene sonra yapsın anlaşmayı... Siz oradaki anlasmadan promosyon alamazsınız buradan aldığınız için... Bankalar kabul etmiyor.
Bizde geldiği okuldan promosyon alan hocalar bizm okulda alamadı.
Üstelik orada alalı da 1 sene olmuştu..

Kaç yıllık sözleşme yapılacak?Atıyorum 2 yıllık yapıldı ilişik kesmezseniz alırsınz ama kaldığınız ay kadarını hakedersiniz kalan ayları sizden geri istiyorlar malesef
Evet bir de bu durum var 1aylık olan miktar size yatar muhtemelen ki gittiğiniz okulda sıkıntı olmasın dşye ama hepsini alırsanız ve geri ödeme olmaz ise o zaman gittiğiniz okulda alamıyorsunuz promosyonu

Bizim Kasım'da yatacak promosyon, 3 yıllık olacak, 3 yıldan önce maaşın baska bankaya yattığı bir yere tayinde veya emeklilikte promosyonun kalan ayı geriye yatması gerekiyormus. Sizin kurumun bankayla yaptığı anlaşmayı bulup okuyun. O anlaşmayı zaten size tebliğ etmişlerdir.

Başka bir ile geçseniz de aynı bakanlık altımda çalışmaya devam etmeyecek misiniz? Bakanlık da tüm taşra personeli için tek bir “maaş ödenmesi ve promosyon anlaşması” yapmıyor mu?
Siz en iyisi kurumunuzdan yetkililere sorun.
Hayır banka ile anlaşmalar ilçe olarak yapılıyor. Her ilçe istediği banka ile anlasabiliyor.

Her ilçe farklı anlaşma yapıyor

MEB için konuşuyorum, her ilçe kendi anlaşmasını yapıyor. Mesela büyükşehir de x merkez ilçe ile y merkez ilçenin dahi farklı bankalar ile anlaşması olabiliyor

Hayır banka ile anlaşmalar ilçe olarak yapılıyor. Her ilçe istediği banka ile anlasabiliyor.
Anladım, her kurum farklı usul uyguluyor demek ki.

O zaman ilk dediğim gibi promosyon anlaşmalarının hükümlerine bakılacak. Erişilemiyorsa yetkililere sorulacak.

Arkadaşlar ben memurun tayin isteyeceğim Şubat'ta halihazırda bir miktar borcum var ödeyemeyince de haliyle faiz biniyor yükü artıyor şu anda ilçem anlaşma yapmış ve Ocak sonunda promosyon yatacak. Ve bu promosyonu alabilirsem borcum azalıyor bir de taşınırken de çok ihtiyacım olacak. Sorum şu atamam oldu tercih ettiğim diğer ile birkaç gün bekleyip ilişik kesmesem promosyonu alabilir miyim. Gideceğim ilçenin promosyon tarihi yakın değil bir seneden fazla var. Yani tam birkaç günle sınırdayım. Atamam diğer ile gerçekleşirse ilişik kesmesem bile alamaz mıyım bilginiz var mı zor durumda olmasam böyle hesaplara girmem ama maalesef 🤦‍♀️
Şu an ne kadara anlaştı bulunduğunuz il?

2022 ocak ayında promosyon anlaşması imzalandı, 6 ayda bir 750 liraydı. Haziranda aldım, temmuzda tayin oldum. Geri istemediler ama özlük dosyama "haziran-ocak arası promosyonu almış" diye not düştüler. Yeni yerimde bankaya hesap açmaya gittiğimde siz ocaktan sonraki kısım için promosyon alacaksınız dediler. Sizde eğer 3 yıllık promosyonu alırsanız 3 seme hakkınız kaybolur muhtemelen. Veya geri isteyip sizi diğer tarafa tabii edebilirler

Back
X