Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ilgilendiğin için :) Aldık artık eczaneden çok pahalı inşaallah işe yararBeth18 canim siz mi kullanmistiniz arkadasa yardimci olabilir misin ?
Peki o kullandığınızın faydası oldu mu?Yok canim bende bu basligi gormustum ama biz promen k kullandik. O yuzden cevap yazmamistim.Afilim92
Sevindim bizim sayımızda harekette sıkıntı yok çok şükür morfolojimiz biraz düşük sadece 3 ay vitamin takviyesi verdi doktorEvet canin ileri hizimiz %0 di. Simdi %50 5-6 ay sure icinde oldu cak sukur
aslinda dr.lar morfolojiyi cok sorun etmiyor canimSevindim bizim sayımızda harekette sıkıntı yok çok şükür morfolojimiz biraz düşük sadece 3 ay vitamin takviyesi verdi doktor
Evet bize de sıkıntı edilecek bi değer değil gebeliğin olması için yeterli dedi ancak öncesinde ben de gittim doktora bende de herhangi bi sorun olmadığını söyleyince doktor vitamin takviyesi verdi bide buny deneyin dedi sonrasında başka bir doktora yönlendirecek bizi olmazsa eğeraslinda dr.lar morfolojiyi cok sorun etmiyor canim
takviyelerle biraz deneyin 5 6 aydan ancak duzelme oluyor zaten belki daha uzun. Eger yasiniz gencse bekleyin derimEvet bize de sıkıntı edilecek bi değer değil gebeliğin olması için yeterli dedi ancak öncesinde ben de gittim doktora bende de herhangi bi sorun olmadığını söyleyince doktor vitamin takviyesi verdi bide buny deneyin dedi sonrasında başka bir doktora yönlendirecek bizi olmazsa eğer
Bekliyoruz şimdilik 27 yaşındayım eşim de 28 inşaallah 30u görmeden anne baba oluruz diye umuyoruztakviyelerle biraz deneyin 5 6 aydan ancak duzelme oluyor zaten belki daha uzun. Eger yasiniz gencse bekleyin derim
Biz 2 ay kullandık ancak sonrasında başka bir doktora gittiğimizde ihtiyacımızın olmadığını öğrendik yani işe yaradı yaramadı diye bir yorum yapamam ancak vitamin takviyesi sonuçta kullanmanız bişey kaybettirmez denemekte fayda var diye düşünüyorumBiz de bi ilacı almak istiyoruz öneriyor musunmimoza__
Merhabalar sanırım hamile kalmışsınız acaba eşiniz bu takviye gıdaların faydasını gördü müBiz 2 ay kullandık ancak sonrasında başka bir doktora gittiğimizde ihtiyacımızın olmadığını öğrendik yani işe yaradı yaramadı diye bir yorum yapamam ancak vitamin takviyesi sonuçta kullanmanız bişey kaybettirmez denemekte fayda var diye düşünüyorum
Alıntı yaptığınız mesajımda da söylediğim gibi eşimde vitamin kullanmasını gerektirecek bi durum olmadığını değişen doktorumuzdan öğrendik doğal yolla gebe kaldım kendim vitamin takviyesi kullandım ama 2-3 ay kadar illaki Faydası olmuştur vitamin sonuçta zararı olmaz faydası olur bence deneyimMerhabalar sanırım hamile kalmışsınız acaba eşiniz bu takviye gıdaların faydasını gördü mü
merhaba bizde promotil kullanmaya başladık 2. Aydayuz siz kuallnıdınız mı faydasını gördünüz mü acabaBiz de bi ilacı almak istiyoruz öneriyor musunmimoza__