• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Promotil m forte kullananlar yardım lütfen?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mimoza__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
497
301
103
Merhaba arkadaşlar bize Promotil verdiler bu ilacı internetten temin edeniniz var mı internete güvenebilir miyiz? İnternet alıp güvenilir olduğunu düşündüğünüz yerler varsa yardımcı olursanız sevinirim

aslinda dr.lar morfolojiyi cok sorun etmiyor canim
Evet bize de sıkıntı edilecek bi değer değil gebeliğin olması için yeterli dedi ancak öncesinde ben de gittim doktora bende de herhangi bi sorun olmadığını söyleyince doktor vitamin takviyesi verdi bide buny deneyin dedi sonrasında başka bir doktora yönlendirecek bizi olmazsa eğer

Evet bize de sıkıntı edilecek bi değer değil gebeliğin olması için yeterli dedi ancak öncesinde ben de gittim doktora bende de herhangi bi sorun olmadığını söyleyince doktor vitamin takviyesi verdi bide buny deneyin dedi sonrasında başka bir doktora yönlendirecek bizi olmazsa eğer
takviyelerle biraz deneyin 5 6 aydan ancak duzelme oluyor zaten belki daha uzun. Eger yasiniz gencse bekleyin derim

Biz de bi ilacı almak istiyoruz öneriyor musun mimoza__ mimoza__
Biz 2 ay kullandık ancak sonrasında başka bir doktora gittiğimizde ihtiyacımızın olmadığını öğrendik yani işe yaradı yaramadı diye bir yorum yapamam ancak vitamin takviyesi sonuçta kullanmanız bişey kaybettirmez denemekte fayda var diye düşünüyorum

Biz 2 ay kullandık ancak sonrasında başka bir doktora gittiğimizde ihtiyacımızın olmadığını öğrendik yani işe yaradı yaramadı diye bir yorum yapamam ancak vitamin takviyesi sonuçta kullanmanız bişey kaybettirmez denemekte fayda var diye düşünüyorum
Merhabalar sanırım hamile kalmışsınız acaba eşiniz bu takviye gıdaların faydasını gördü mü

Merhabalar sanırım hamile kalmışsınız acaba eşiniz bu takviye gıdaların faydasını gördü mü
Alıntı yaptığınız mesajımda da söylediğim gibi eşimde vitamin kullanmasını gerektirecek bi durum olmadığını değişen doktorumuzdan öğrendik doğal yolla gebe kaldım kendim vitamin takviyesi kullandım ama 2-3 ay kadar illaki Faydası olmuştur vitamin sonuçta zararı olmaz faydası olur bence deneyim

Back
X