Gebeliğe Hazırlık Promotil women

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Neic

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
892
525
103
Kızlar aranızda kullanan var mi pco var doktor verdi hep erkekler kullanmış konu bulamadım

Kızlar aranızda kullanan var mi pco var doktor verdi hep erkekler kullanmış konu bulamadım
şuan bende kullanıyorum.Eşimde promotil men kullanıyor.ill tüp bebek tedavim kimyasal gebelikle sonuçlanınca önerdi doktorum. Şuana kadar bi değişiklil yok henüz tahlil yaptırmadık. Yaklaşık 1 ay oldu kullanalı.3aylık aldık biz.

şuan bende kullanıyorum.Eşimde promotil men kullanıyor.ill tüp bebek tedavim kimyasal gebelikle sonuçlanınca önerdi doktorum. Şuana kadar bi değişiklil yok henüz tahlil yaptırmadık. Yaklaşık 1 ay oldu kullanalı.3aylık aldık biz.[/QUOTE
Ben klomen kullaniyorum suan onun yaninda verdi ama size ne tup bebek asamasinda mi verdi

evet kimyasal gebelik sonrası takviye olarak verdiler. 3 ay sonra yeniden denicez.negatif sonuç alan hastalarada önerdiler promotil women

Eşim promotil men bende promotil womenı yaklaşık 1.5 ay kullandık hamile kaldım ramazan ayında ama 6.ncı haftaya girdiğimde düşükle sonuçlandı.malesef beta hcg değerlerimde düzensiz artmaya başlamıştı en son 988 de kalmıştı. Bu pazartesi düşük yaptım.şimdi yeniden kullanmaya başladık inşallah yeniden Rabbim nasip eder sağlıcakla hayırlısıyla .

Bi problem varmıydı sizde acaba inşallah ennkısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah

Eşim promotil men bende promotil womenı yaklaşık 1.5 ay kullandık hamile kaldım ramazan ayında ama 6.ncı haftaya girdiğimde düşükle sonuçlandı.malesef beta hcg değerlerimde düzensiz artmaya başlamıştı en son 988 de kalmıştı. Bu pazartesi düşük yaptım.şimdi yeniden kullanmaya başladık inşallah yeniden Rabbim nasip eder sağlıcakla hayırlısıyla .

Bi problem varmıydı sizde acaba inşallah ennkısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah
görünürde bi sıkıtı yok doktorlar kesin bi şey söylemediler.tüp bebek tedavimde amh 0.78 çıkınca raporlu tüp bebek yaptık
Eşimin değerleri de değişken çıkıyor genelde.sizde mi başladınz kullanmaya

görünürde bi sıkıtı yok doktorlar kesin bi şey söylemediler.tüp bebek tedavimde amh 0.78 çıkınca raporlu tüp bebek yaptık
Eşimin değerleri de değişken çıkıyor genelde.sizde mi başladınz kullanmaya
Benim kuzenim başladı kullanmaya acıkcası bende istiyorum faydalı olursa amh ne oluyodu

kullanırken 4 yılda ilk kez kendiliğimden gebe kalmıştım.am 6.ncı haftada düşük oldu.şimdi bata 5 gün kaldı bekliyorum
Allah kimsenin emeğini boşa gidermesin bende tüp bebek ile kimyasal gebelik ve sonra tekrr düşük yaşadım bu ilacı kullanıyorum 1 ay sonra tedaviye başlıycaz inşAllah

3 ay kullandim herhangi bir sonuc alamadim bu ay esimede verdi beklemedeyiz
Bende pcos var eşimde onemli bi sorun yok ama ilaç etkili gibi hissediyorum adetim düzenli oluyor 2 aydır bu ay yumurtlama oldu ama iliski olmadı yoksa ümitliydim sizin sorununuz ne peki cnm

Bende pcos var eşimde onemli bi sorun yok ama ilaç etkili gibi hissediyorum adetim düzenli oluyor 2 aydır bu ay yumurtlama oldu ama iliski olmadı yoksa ümitliydim sizin sorununuz ne peki cnm
Benimde ayni pcos esimde de yok bu ay tekrar tahlil yapilcak esime rahim filmi cekildim uc kere klomen tedavisi gordum bir yildir da cocuk istiyoruz sen basladin mi tedaviye

Back
X