sanırım faydasını görmüşsünüz tebrik ederim allah analı babalı büyütsünBnde 20 gundur fln kullaniyorum esimle beraber. Umarim faydasini gorururz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım faydasını görmüşsünüz tebrik ederim allah analı babalı büyütsünBnde 20 gundur fln kullaniyorum esimle beraber. Umarim faydasini gorururz..
sanırım faydasını görmüşsünüz tebrik ederim allah analı babalı büyütsün
Ben de almayi düşünüyorum siz faydasını gördünü mübende bu ürüne başlıyorum promenk eşim için aldık. bakalım bize bir etkisi olabilirmi ama inanarak aldım güzel bir sonuç alabileceğime inancım var. keşke önceden başlasaymışım.
kesinlikle alın ben burda keşfedip promotil womn aldım , doktorum prowomen ile değiştirdi, 3,5 kutu kullanımında gebe kaldım ama düşük yaptım benim yumurta kalitesizliği problemim var, 1 ay kullanıp bırakmayın , 6 kutuya kadar etki edecektir muhakkakNa
Ben de almayi düşünüyorum siz faydasını gördünü mü
Ben daha önce bi kutu prowomen kullandım burada arastirmistim promotil women daha etkili dediler bugün siparis verdim.dhea biestoron da siparis verecektim cesaret edemedim doktora danışmadan ses kalınlaşması yapan diyenler olmuş kafam karıştı napam acabakesinlikle alın ben burda keşfedip promotil womn aldım , doktorum prowomen ile değiştirdi, 3,5 kutu kullanımında gebe kaldım ama düşük yaptım benim yumurta kalitesizliği problemim var, 1 ay kullanıp bırakmayın , 6 kutuya kadar etki edecektir muhakkak
Promotıl women ocak ayında başladım, tam 5ay kullandım, ben prowomenden daha etkili buldum inositol oranı fazla.. Hamile kalamadım daha ama yumurta kalitesi problemim vardı şu an dondurulmus embriyo var bunun yanında İmprly kullandım bu ıkılıye devam ettim sayıca az yumurtam ama toplanan donduruldu.Ben daha önce bi kutu prowomen kullandım burada arastirmistim promotil women daha etkili dediler bugün siparis verdim.dhea biestoron da siparis verecektim cesaret edemedim doktora danışmadan ses kalınlaşması yapan diyenler olmuş kafam karıştı napam acaba
Burada bıkac kere yazdım, yumurta kalitesi ıcın arattır konularda. Hep aynı şeyleri yazıyormuş gibi olmayalımNa
Ben de almayi düşünüyorum siz faydasını gördünü mü
bence promotil ve prowomen daha faydalı , biesterona o kadr para vermene gerek yok , onun yerine omega al alman markalarındanBen daha önce bi kutu prowomen kullandım burada arastirmistim promotil women daha etkili dediler bugün siparis verdim.dhea biestoron da siparis verecektim cesaret edemedim doktora danışmadan ses kalınlaşması yapan diyenler olmuş kafam karıştı napam acaba
Tsklerbence promotil ve prowomen daha faydalı , biesterona o kadr para vermene gerek yok , onun yerine omega al alman markalarından
Merhaba kizlar.Ben de yeni kullanmaya basladim da promotil womenla prowomen ayni sey mi? Bugun kullanali 12 gun oldu iki gundur sari akintim var. Adetim geceli de bugun 3 gun oldu.Acaba ne olabilir yardimci olursaniz sevinirim.Benimle ayni durumu yasayan var mi?
[/QUOT
Adet oldunuz mu benim de 10 gün gecikti
Bu tarz gıda takviyeleri kasık da yumurtlama bölgesinde, sancı ağrı yapıyor mu?Eşim promotil men bende promotil womenı yaklaşık 1.5 ay kullandık hamile kaldım ramazan ayında ama 6.ncı haftaya girdiğimde düşükle sonuçlandı.malesef beta hcg değerlerimde düzensiz artmaya başlamıştı en son 988 de kalmıştı. Bu pazartesi düşük yaptım.şimdi yeniden kullanmaya başladık inşallah yeniden Rabbim nasip eder sağlıcakla hayırlısıyla .
Prowomeni kullandınız mı?Promotıl women ocak ayında başladım, tam 5ay kullandım, ben prowomenden daha etkili buldum inositol oranı fazla.. Hamile kalamadım daha ama yumurta kalitesi problemim vardı şu an dondurulmus embriyo var bunun yanında İmprly kullandım bu ıkılıye devam ettim sayıca az yumurtam ama toplanan donduruldu.
Eğer tüp bebek tedavisi göreceksiniz kesinlikle tavsiye ederim promotil Women i ve ımprly i.. Sayıca az olsada onemlı olan kaliteli olmasi yumurtanın. Burada bıkac kez paylasım yapmıstım reklamını yapıyormus gibi olmasın, döllenme olmadı ilk deneme de, ıkıncı denemede dondurduk su an. Kendılgınden hamile kalanlar da var konularda aratırsanız.