Gelinlik Modelleri Pronovias 2018 Büyük Beden Gelinlik Koleksiyonu

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.733
27.655
48
46 ila 64 beden arası gelinler için özel kesim ve stiller.
https://www.pronovias.com/tr/wedding-dresses/plus/


druida_plus_b.jpg
druida_plus_c.jpg




Feminenliğinizi vurgulayacak ve hatlarınızı ortaya çıkaracak bir gelinlik mi arıyorsunuz? Artık aramanıza gerek yok. Bu harika balık etekli gelinlik, düşük bellidir ve kalp şeklinde bir yakaya sahiptir. Dantel ve boncuklu apliklerle bezeli işlemeli tülden yapılmış olan bu gelinlik, vücudunuzu dengeli bir şekilde sergileyerek, hatlarınızı en cazip şekilde öne çıkarır.
 
Son düzenleme:
alcanar_plus_b.jpg
alcanar_plus_c.jpg



Kendini prenses gibi hisseden bazı gelinler, masallardaki gibi bir gelinlik giymek ister. Siz de böyle düşünüyorsanız, sizin için ideal gelinlik bu olacaktır. Kalp şeklinde yakaya sahip, dantel korsaj ile birleşen, yumuşak tül katmanlarından oluşan bir tam etek ile büyüleyici bir tasarım. Birbiriyle kontrast oluşturan kumaşlar ve oran ile hacim dengesi sayesinde iki parça etkisi oluşturan bir gelinlik.
 
atlantis_plus_b.jpg
atlantis_plus_c.jpg



İşlemeli tül korsaj, dantel aplikler ve şifon kloş bir etekten oluşan bu zarif ve sofistike gelinliğin tasarımda çiçeklerden ilham alınmıştır. Hareket katmak ve yürüme sırasında uçuşma etkisi yaratmak üzere akıllıca kumaşların etkisinden faydalanılan bir tasarım. Yüksek yakada ve V şeklindeki sırt dekoltesindeki illüzyon etkisi ile gelinin seksapeli ön plana çıkarılır.


 
draval_plus_b.jpg
draval_plus_c.jpg



Modern bir dokunuşa sahip bir balık etekli gelinlik arıyorsanız, aradığınız gelinliği buldunuz. Korsajdaki kalp şeklinde yaka ve illüzyonların seksapeli ile asimetrik tül katmanlarından oluşan düşük belli eteğin bir araya geldiği bir tasarım. Oldukça çağdaş ve feminen bir siluet oluşturmak için hacimleri kullanarak vücut oranlarını dengeli bir şekilde sergileyen bir gelinlik.

 
barroco_plus_b.jpg
barroco_plus_c.jpg



Bu balo elbisesi tarzında gelinliğin tül katmanları, kayık yakadan başlayan ve eteğin bir parçasını oluşturacak şekilde zarifçe bele ve kalçalara doğru inen dantel ve nakış işlemeli çiçeklerle bir araya gelmektedir. Vücut hatlarını en iyi şekilde ortaya çıkaran ve gelinin kıvrımlarını vurgulayan oldukça romantik ve feminen bir gelinlik.
 

drusila_plus_b.jpg
drusila_plus_c.jpg


Sırt kısmındaki dantel illüzyonlar ve işlemeli aplikler, seksi, V şeklindeki sırt dekoltesi ile birleştirilmiştir. Vücut hatlarını en feminen şekilde öne çıkaran, hareketli ve drapeli bir kumaş olan krepten yapılmış etkileyici balık etekle kıvrımları vurgulayan oldukça şık ve modern bir tasarım.
 

drimea_plus_b.jpg
drimea_plus_c.jpg



Bele oturan ve yumuşak tülden, aşağıdan açılan çarpıcı bir eteğe sahip, harika bir balık etekli gelinlik. Vücudu saran ve kalp şeklinde yakası ve kumaşı ile feminenliği vurgulayan bir gelinlik. Gelinliğin danteli ile birleşen, çiçek işleme apliklere sahip, zarif, işlemeli tülden yapılmıştır.
 
dresine_plus_b.jpg
dresine_plus_c.jpg



Chantilly apliklerle bezenmiş, işlemeli tülden yapılmış bu balık etekli gelinlikte seksapel ve romantizm bir araya geliyor. Vücuda oturan kesimi ile feminen hatları öne çıkaran ve kalp şeklinde yakası ve sırt dekoltesi ile kadınsılığı ve sevimliliği vurgulayan bir gelinlik. Omuzdan düşen askılar ile yerinde tutulan, boncuklarla ışıltı katılmış çıkarılabilir bir pelerin ile kullanılabilecek bir tasarım. Çarpıcı bir gelin için benzersiz bir gelinlik.


 

orobia_plus_b.jpg
orobia_plus_c.jpg


Güpür ve şifon çarpıcı bir ikili oluşturur. Zarif, V yakalı, kalın askılı ve sırt kısmında derin V dekolteli bir korsaja sahip, bohem bir gelinlik. Bu tasarım, kloş eteğe hareket katan, uçuşan şifon ile tül etkisi yaratan kumaşı bir araya getirerek iki parça etkisi yaratmaktadır.


 
drape_plus_b.jpg
drape_plus_c.jpg



Bu özel ve romantik gelinlikte royal saten ve dantel bir araya geliyor. Hacimli ve yandan cepli evaze etek, kalça bölgesinde çiçek detaylarıyla bezenmiş, kalp şeklinde yakalı bir korsajla bir araya geliyor. Orta kısmında fiyonk bulunan sofistike bir bant ile bel bölgesini vurgulayan bir tasarım.
 
drileas_plus_b.jpg
drileas_plus_c.jpg



Modern bir dokunuş ile seksapeli kusursuz şekilde bir araya getiren bir gelinlik. Belden inerek kalçaları saran nakış çiçek işlemeleri ve boncuklu apliklerin kalp şeklinde yakalı korsaj ile birleştiği, balık etekli, mikado gelinlik.


 

chantal_plus_b.jpg
chantal_plus_c.jpg


Seksi ve son derece feminen. Korsajı ve kalçaları saran drapeli saten ile süslenmiş bu balık etekli gelinliği tanımlayan sıfatlar bunlar. Vücut hatlarını öne çıkaran ve kalp şeklinde yakalı korsajı ile gelinin zarafetini vurgulayan bir tasarım.

 
Kilolular balık modellerden kaçınır ama çok güzel duruyormuş çok beğendim
Hatta zayıflardan daha güzel taşınmış kilolu manken balık kesim A kesim gelinlik modellerini
 
Arkadaşlar bu fatihte şebnem Sönmez diye bir dolandırıcı var Lanet olsun ona verdiğim para haram olsun LÜTFEN Bu şebnem denilen şahısa ve annesine hayallerinizi kaptırmayın ❗️bildiğiniz dolandırıcılar fabrikasyon sistemiyle çalışıyorlar hayallerimi yıktılar ❗️prova dedikleri şeye üfleye püfleye gelerek sanki lütufta bulunmuş gibi davranıp psikolojik olarak sizi yıpratıyorlar sonucunda size bir çöp verilip dünyanın parasını alıyorlar. Örneğin dantelleri üst üste koyup gelinliğin iğrenç görünmesi mi dersiniz etek uçlarına saçma sapan ekli köklü başka danteller mi koymalarını dersiniz gelinliği düğün öncesi fotoğraf çekiminde bir saat giydim ve söküldü ya anlatamam size neler çektiğimi gelinliği düzelttirmek için bir o kadar daha para verdim duvak yerine bulaşık süngeri bile yapmayacağınız bir bez parçası veriyor elinize bir de arkanızdan küfür ederek sizi gönderiyor NE OLUR BU GÜZEL GÜNÜNÜZÜ REZİL ETMEYİN ❗️zaten her gittiğimde bir gelinle kavga ediyorlardı burdan anlamalıydım ama basiretim bağlandı ben yandım siz yanmayın isterseniz elimde fotoğrafları var kanıtlayabilirim
 
X