ayyyyy inanmıyorummm

ben senden de kısayım, 1.55

en büyük sorunum yakışıp yakışmayacağıydı bu boyla,demek ki bizim gibi minyatürlere de yakışıyormuş.sabah sabah çok çok çok mutlu oldum.artık kesinlikle denerim ben bu gelinliği yawww,uçarı kaçarı yok

bu işleme işi de hoşuma gitti,haklısın biz Türkler böyle sade duran gelinliklere çok alışık değiliz.benim annem de ışıl ışıl birşeyler istiyor benim için.bana en yakın pronovias senin de gittiğin ankara pronovias.düğün tarihi kesinleşse ilk uçakla ordayım

maliyeti yüksek biraz evet ama bence değer alcanara.artık rüyalarıma girmeye başladı

sen duvağı ordan almadım demişsin.ben de alcanarı alırsam duvağını almayı düşünmüyorum.forumdan okuduğum kadarıyla istanbul eminönünde duvak tülü ve güpürü satan yerler varmış.çok uygun fiyata bulunabiliyormuş.ben kına elbisem için istanbula gidecem, onu da internetten buldum,denemek ve yakışırsa almak için oraya gitmeliyim,gitmişken duvak işini de hallederim diye düşünüyorum.ama sen ankarada bulursan böyle iyi, kaliteli bir yer haber verir misin?işim nedeniyle zart zurt zaten ankaraya geliyorum.gelmişken ben de bakarım.