Gelinlik Modelleri Pronovias Gelinlik Alan Var mı

siteyi bilmem ama ben gelinliklere pek güvenemedim canım:) yani 300 500 dolar arası gelinliklerin pronovias'ın orjinali olacağını sanmıyorum.model aynı olabilir ama eminim kumaş farkı vardır.bir gelinlikte kumaş çok önemli.istersen en güzel modeli yaptır,güzel dikilsin asıl kumaş gösteriyor gelinliği...benim modacı bir tanıdığım var kendi elemanına bedavadan gelinlik dikmişti.sadece kumaş parasını gelin ödedi ve sormuştum kumaşlar ne kadar tuttu diye kız 650 tl demişti.sonuçta taşıydı,tülüydü,danteliydi o kadar kaliteli olacağını sanmıyorum.sevgiler

Kesinikle bende aynı fikirdeyim.
Gelinliği gösteren kumaşı ve pronoviasın bu kadar pahalı olmasının nedeni kumaş ve dantel kalitesidir
Ben İzmir Alsancakta bir modaeviyle anlaştım aslında 1200TL'ye ama istediğimi dikebileceği konusunda tereddütlüyüm.Kumaş farkı dantel farkı sebebiyle
Vakko'da istediğim pronovias modelini deneyince gerçekten ne istediğimi daha iyi anladım.
Ama inanılmaz pahalı, gerçi nişanlım fiyat konusunda sorun çıkarmıyor aslında
İstediğini al içinde kalmasın diyor ama kararsızım

Son düzenleme:
herkes neden pronovias diyo anlamadım modellerinide beğenmedım şahsen o kadar parada verilmez o modellere naçizane fikrim

Ben de eskiden internetten almayı düşünürdüm. Ama gel gör gelinlikçileri gezip gelinliklere uzaktan değil de yakından bakınca, değil 300 dolara, 900 dolara bile alınabilen gelinliklerin pronoviasa zor benzeyeceğine karar verdim. ucuz gelinlik kumaşı birçok kumaşta çok belli oluyor. özellikle saten, dantel çok kötü duruyor ucuz olunca. ancak mat bir tafta veya şu ispanyol tipi gelinliklerinde olan pileli tül kumaşlar hani idare edebilir.

şimdiye kadar gördüğüm, pronovias olmayıp da pronoviasa en benzeyen gelinlik de 2000 liraydı, yani o bile ucuz değil.

bence alma. çok hayal kırıklığına uğrarsın. pronovias görüntüsüne yakın bir gelinliği 2000 lira altında para vererek yakalamak imkansız gibi bir şey. ya iyi bir gelinlik terzisinde iyi kumaştan bu paraya diktireceksin, ya da pronoviasın eski sezon ürünlerinden alacaksın ki onlar 2500 tlye kadar iniyormuş.

ben gelinliğimi 2500-3000 gibi bir paraya diktiriyorum, ama altın aldırmak istemediğim için erkek tarafına yüklenmemiş oluyorum. kulağa ilk başta gelinliğe bu paraları vermek çok gibi gelse de, düşününce aslında evlilik süresince 600-700e gelinlik diktirip daha fazla para harcatma ihtimalin de var. insan bir şekilde dengeleyebilir diye düşünüyorum.

netten oje dısında hiçbşi almam ki gelinlik asla markası o olmasın bosver aynı modeli götur diktir kumasını sen sec süsünü sen sec içine sinsin

ayyy benim seçtiğim gelinliğin çok çok benzeriii:)) sadece benimkinin belinde kuşak var... şu an ilk prova yapıldı nisanda ikinci provam... umarım çok güzel olurr

canım bende arkadaşlara katılıyorum bir gelinliği gosteren en onemli sey kumas kalitesi. bu fiyata evet o gelinliğin aynısı almıs olursun model olarak ama boyle durmaz emin ol. ben bu gelinliği denedim ustu tamamen fransız danteli cok guzel ama alt tarafı inanılmaz kabarık. altına belki 10 kat tul koymuslar balon gibi şişti ve çirkin durdu. yani modeldeki gibi durmuyor ama sen kendine gore diktirebilirsen daha içine sinen birsey cıkar belki. kolaylıklar diliyorum.

ben çok beğendim gelinliği orjinalinin fiyatı ne kdr cnm??

arkadaşım sakın güvenme internetten satılanlara.
bende takmıştım kafayı pronoviasa baştan giitim orjinal modelleri denedim nişantaşında.
kalitelerini kumaşlarını gördüm.sonra internetteki bir kaç ilana gidip baktım berbattı.
o kaliteyi gördükten sonra taklitlerii çok kötü görünüyor.
okaadar gezdim sonra gittim orjinal aldım :97:

bduygu
Ben İzmirdeyim, pronoviaslar Vakkoda satılıyor İzmirde
Vakkoya gidip denedim,modelin adı alcanar 1800€ civarı
Nakitte %10 indirim yapıyorlar
Bu modele bayıldım, hatta denediğim zaman resimlerini çektirdim ama 50 mesajı doldurmadığım için resim ekleyemiyorum.
Üzerinde 10 kattan fazla tül var
Böyle bir gelinliği diktirsem hem aynısı olmayacak hemde desem ki malzemeden kaçma iyisisni kullan ama yinede yerini tutmaz gibi geliyor

ben antalyadayım burada vakko wedding yok.nişanlım ankaralı oradan bakmayı düşünüyorum bende.pronovias ın yanı sıra la sposa nın gelinliklerini de beğeniyorum.gerçi deneyip üsttünde görmek lazım.fiyatlar konusunda bilgim olmadığından şu an araştırıyorum.nişanlıma çok yük olmak istemem dikim konusuna gelince bence de aynısını tutmaz.çok güzel gelinlikler yapabilirler belki ama gösterdiğin bi modelin aynısını çıkartmaları zor olur.:97:

canım pronoviaslar olsun vakko wedding olsun arayıp model ismini verirsen fiyat söylüyorlar. kesinlikle ustunde gor derim cunku mankenlerle bizde farklı duruyor, birde cok beğendiğin modeller o kadar guzel olmayabiliyor.
kolay gelsin şimdiden

yani en az 3500 tl ödeyeceksin. bence gelinliğin modelinde çok bir zorluk yok. eğer fransız danteli bulabilirsen çok yakınını dikebilirler diye düşünüyorum. http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/423139-gelinligim.html#post17847807 linkte fransız dantelini nasıl ayırt edeceğini anlattım, eğer bilmiyorsan bakabilirsin. ancak kaliteli bir modaevi buluyor bu kumaşları zaten. fiyatı da 2000-2500 bir şey olur tahminimce izmirde.

ya da bunu alıp düğünden sonra satmayı deneyebilirsin. 1000 liraya satılır en az. bu durumda da yine 2500 vermiş olursun

ya da bedeni aynı bir kızla düğünden önce arkadaş olursun, gelinliğin parasını ikiye bölersiniz. sırayla giyersiniz

Düğünde giydikten sonra satmayı bende düşünüyorum
Satmak konusunda sorun çekmaz sanırım
Satan kişileri gördüm sahibinden.com'da
KK'da da satışa çıkarabilirim sanırım

Site üzerinden satış yapmak yasak sanırım. Sen sahibinden gibi sitelere koyarsın, ya da şimdiden eş dosttan ilgilenen olursa diye ağız yoklarsın. Ben olsam ve pronovias giymek istesem açıkçası 1 kere giyilmesini umursamazdım, sonuçta 1/3ü fiyatına alıyorsun tertemiz gelinliği. ama gel gör ki bedeninin uyarlama gerektirmemesi lazım. inşallah satabilirsin.

Alcanar benim ikinci tercihimdi usade $1970. bu gelinligi alacaktim hatta beline de kemer takiyorlar ve cok sik duruyor kumasi ve danteli cok kaliteli tek parca cok havali bir gelinlik. ama kararimi Alfred Angelo'dan yana kullandim. disney prenseslerinden esinlendigi koleksiyondan belle nin elbisesi aldim. Cok begenerek aldim gelinligimi haziran ayinda gelecekmis. eger google dan Alfred angelo belle diye aratirsaniz gorebilirsiniz. buraya nasil fotograf eklendigi hakkinda henuz bi fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…