Propolis kullanan var mı kızlar ??

dlekyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
939
704
103
34
genital siğiller için İbrahim saraçoğlunu dinledim kesinlikle propolisi tavsiye ediyor bayanlar kullanan oldu mu aranız da lingini Atacam dinlemek isteyenler dinlesin

Allah şifa versin bende bartolin kisti rahatsızlıgı geçirmiştim. Genital bölge rahatsızlıgı çok kötü gerçekten. Yürüyemiyodum oturamıyodum. İnşallah kurtulursunuz

genital siğiller için İbrahim saraçoğlunu dinledim kesinlikle propolisi tavsiye ediyor bayanlar kullanan oldu mu aranız da lingini Atacam dinlemek isteyenler dinlesin

Aynı videoyu ben de izledim ve propolis almak istedim fakat her marka fiyatı çok farklı. Birin35 TL diğeri 90 TL .
Hangisi orijinal bilemedim.
Genital sigil sıkıntısı 3 aydır bende de var ve artk canımdan bezdim.

Allah şifa versin bende bartolin kisti rahatsızlıgı geçirmiştim. Genital bölge rahatsızlıgı çok kötü gerçekten. Yürüyemiyodum oturamıyodum. İnşallah kurtulursunuz
3 gündür çektiğimi şu yaşıma kadar çelmedim tuvalete gitmek kabus oldu sirke kullanıyorum çörek otu yağı kullanıyorum ama yok geçmiyor ilaçlar da fayda etmedi en son çarem bunu bulup kullanacam şu acı geçsin yoruldum yatamıyorum yürüyemiyorum çamaşırları bile eşim astı o kadar kötüyüm bi kurtulayım ihtiyac sahibi birine yardım edecem diye Ada'k bile adadım çok yandı Can'ım

Aynı videoyu ben de izledim ve propolis almak istedim fakat her marka fiyatı çok farklı. Birin35 TL diğeri 90 TL .
Hangisi orijinal bilemedim.
Genital sigil sıkıntısı 3 aydır bende de var ve artk canımdan bezdim.
Ben Karadenizliyim ama Balıkesir'de evliyim burda olana güvenmedim annemi aradım Ordu'dan bakacak daha güvenilir olur en azından diye ama öle bi ikilem çıkarsa karşıma ikisini de alırım o derece bezdim çünkü

Agiz kokusu icin duydum bende.
Polen ve bal alerjim oldugu icin alıp kullanmakta tedirgin oldum.

Adam videoda çok iddialı konuşuyor 1 ay sonra yeniden ara geçmiş olacak diyor ama adamın kendi sitesinde propolis satişi var ve piyasada 35 TL diğer markalar bu adamın sitesinde 90 kusur TL..Haliyle acaba kendi propolisi için mi reklam yapmış diye düşünüyor insan..

Aynı rahatsızlık olmasada benim de genital bölgedeydi. İnan tekrar ettigini hissettiğim an çocuk gibi ağlıyordum. Hareket merkezinin odak noktası oldugu için insanda hiçbirşey yapamıyordum bende. Eşin tedavi oluyor mu? Ondan da tekrar bulaşabilir sana. Kısır döngü olmasın oda tedavi olsun

Eşimde hiçç bişey yok bende evlenmeden çıkmıştı ama salak doktor iltihapdan deyip geri yolladı meğer siğilmiş eşime bulaşmadı onun bağışıklık sistemi çok güçlü ve sirke kullanıyor her ihtimale karşı sorun bende yanı maalesef

2 çeşiti varmış bi alkol de çözülen bi su da çözülen fiyat farkı muhtemelen ondandır suda çözüleni alın diyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…