- 30 Ocak 2017
- 14.873
- 200.344
- 598
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Bende bir kere ban yedim. Sebebi benim konumun altında tartışmış olmalarıydı. Arada bana da hakaret edildi. O sırada ben kendimi ne kadar düzeyli savunsamda tartışma içine dahil olduğum için ban yemiştim. Sonra tartışanların saçmalığı yüzünden üyeliğimi iptal etmek istedim. Etmedi mune sağolsun. Bazen gereksiz yorumlar yapılabiliyor malesef. Ama açılan konuları protesto etmenin iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum. İlgilenmemek daha doğru geliyor.Hiç bi fikrim yok
Galiba bi konuya yorum yapmış ben diyenlerin yalancısıyım
Ben genelde ilk mesajları okur kapatırım yorum yapmam eger bişey sorulmuşsave bilgim varsa yaparım onun dışında ilgilenmem pekBende bir kere ban yedim. Sebebi benim konumun altında tartışmış olmalarıydı. Arada bana da hakaret edildi. O sırada ben kendimi ne kadar düzeyli savunsamda tartışma içine dahil olduğum için ban yemiştim. Sonra tartışanların saçmalığı yüzünden üyeliğimi iptal etmek istedim. Etmedi mune sağolsun. Bazen gereksiz yorumlar yapılabiliyor malesef. Ama açılan konuları protesto etmenin iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum. İlgilenmemek daha doğru geliyor.
Ya beni de çağırın@libBiBido @elvanelvan88nameaver @CekiLinBenDoktorum
Haydi siz de etiketleyin birilerini, grubumuz kocaman olsun :)
Popi olmaması gereken konular popi yapılmayacak!!!111
Başlık nasıl değiştiriliyordu ki??
Konu dışından geyikten ban yemeyelim, gereksiz konuları popi etmeyelim (lütfen biri bana bu kelimenin vaji kadar itici olmadığını söylesin). Onun yerine gelip içimizi burda dökelim ama üye ismi vermeyelim, ban yemeyelim.
Ben uyuyacağım ama :)
Şimdi bibi ikinci üyelik alıp gelse oluyor mu acaba? O kısmını tam da anlayamadım. Son zamanlarda kurallar da değişip duruyor. BDVde bir konuda banlı bir üye ikinci üyeliği ile gelip yazdı da hangisini kullanacaksan onu esas alalım falan yazdılar. Çözemedim o kuralı.
Ayy kadının bırı komsusunu dövmüş
Kan cıkmış kanı temızlemiş falan
Aynenama bi ara hiçgirmedim
Gazan mübarek olsunGünaydınn
Ben bdv kontrole gidiyorum
Günaydın hanım ablamGünaydınlar anarşik nenemle her türlü savaşa varım,varsa bir durum anında çözeriz
Günaydın hanım ablam
Senin nene el atarsa olay tamamdır
çağrını aldım geliyorum @libBiBido ama sen yoksun #direnlibBiBidoToplaşın neyaiçeriğe uygun başlık yapaydık sürekli konu açan ve rahatsız olduğumuz kişilerin konularını popi yapmayalım konusu
Ben bılmiyor sızin dıli
Zavalli libisim linki ben verdim bani o yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?