Protokoller ve tedavi sürecim

Ve sonundaa hamileyiimmmmmmmmmmm

Azönce ögrendim sonucu nekadar mutlu şaşkınım arkadaşlar.. Allahıma binlerce kez şükürler olsunki gösterdi bugünü bizede darısıı isteyenn tüm ailelerin başınaaa inşallahh hep dualarımda vardınız bundan sonrasındada olacaksınız.. Gerçekten ümidi yitirmemek ve mümkün oldugunca pozitif bakmak önemliymiş..

Asıl yolculuk şimdi başlıyorr, hepiniz huzurunda " Hoşgeldin hayatımıza " diyorum bebeğime :)

Ve sonundaa hamileyiimmmmmmmmmmm

Azönce ögrendim sonucu nekadar mutlu şaşkınım arkadaşlar.. Allahıma binlerce kez şükürler olsunki gösterdi bugünü bizede darısıı isteyenn tüm ailelerin başınaaa inşallahh hep dualarımda vardınız bundan sonrasındada olacaksınız.. Gerçekten ümidi yitirmemek ve mümkün oldugunca pozitif bakmak önemliymiş..

Asıl yolculuk şimdi başlıyorr, hepiniz huzurunda " Hoşgeldin hayatımıza " diyorum bebeğime :)

gözünaydın canım rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin seni takip ediyodum gerçekten çok sevindim.inş. rabbim bu haberi vermeyi bana ve tüm iseyenlerede vermeyi nasip eder.

gözünaydın canım rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin seni takip ediyodum gerçekten çok sevindim.inş. rabbim bu haberi vermeyi bana ve tüm iseyenlerede vermeyi nasip eder.

Aminn inşallahh canımmm, bende buradan okurken hep diyordum acaba bende yazabilecekmiyim birgün bende arkadaşlara umut olabilecekmiyim diye düşünüyordum ve çok istiyordumm imkansız olmadıgını olabiliyor oldugunu göstermeyi. buraya öyle yazabilmeyi nasip etti Allahım çok şükür.. Darısı sizlerin başına inşallahh canım hep dua edicem sizler ve çıkıtıgım yolculugun hayırlısıyla bitmesi için.. hihoyyyt

Tekrar merhaba arkadaşlar...

Riskli zorluklarla geçen hamileligimin ardından anne olmayı nasip etti Rabbim sonunda... Allahım isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu inşallahh..

Tedavi sonucunda ikizlerime hamile kalmıştım 35.haftamızda bitanesinin karnımda kalbi durdugunu farkettik. Öyle olunca diger bebegimize ve bana bile birşey olmaması için acilen sezeryana alındım. 2400gram agırlıgımda ogluşumuz dünyaya geldi. Diger bebeğimizide defnettik..

Birini kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken digeri için dirençli olmalıydım.. Saglıkla atlattık dogumu çok şükür..

Herşey hamile kalmaklada bitmiyor aslında arkadaşlar.. Hamilelik sürecide çok önemli.. Kucagına alıyorsun ondan sonrasıda çok önemli.. Neler neler yaşanıyor.. Allahım esirgesin ve hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin...

wındy hadı canım gozun aydın
tabıkı kolay degıl ama
bızler herdefasında hayal kırıklıgına ugramaktanda yoruldu ama tabıkı ısyanımız yok hamdolsun
rabbımıze
allahım yavrularını analı babalı buyutsun vatana mıllete hayırlı eylesın
bende dun ılk ıgnemı yanı lucrını vurdum
sabırla beklıyoz
bakalım ıyı gunlerımızı canlar

windy canım benim...kaybettiğin bebeğin için çok üzüldüm canım...ama şükretki diğerini rabbim bağışlamış sana....ya onada bişey olsaydı...Allah analı babalı büyütmek nasip etsin cnm..dediğin çok doğru ..hamilelik sürecide önemli..1 ay önce benimde kanamam oldu..plasentam aşağıda olduğu için baskı yapmış bebek..bir kaç gün hiç yerimden kalkmadım...ama şimdi evde dolaşıyorum..1 aydır annem bizle birlikte..saolsun hiç bir iş yaptırmıyor...30. haftam bitmek üzere..napalım katlanıcaz artık...buda geçerrr....canım benim tekrar tebrik ediyorum seni ve babanızı...sımsıkı sarıl bebeğine..doya doya öp kokla...kendine iyi bak canım...

ayy justem yaaaaaaaaaaaaa
senınde onceden dogal yolla hamıle kaldııgın haberını almıstım
bene bursalıym canım
ordan hatırlıyorum senı
nezaman dogumun ve cınsıyetı ne canım
bende 2,denemeye basladım dua edın bızede

ayy justem yaaaaaaaaaaaaa
senınde onceden dogal yolla hamıle kaldııgın haberını almıstım
bene bursalıym canım
ordan hatırlıyorum senı
nezaman dogumun ve cınsıyetı ne canım
bende 2,denemeye basladım dua edın bızede

canım inşallah günümü doldurursam ki pek sanmıyorum eylül 17 son günüm...ama benim büyük ihtimal ağustosta olur..ama yinede rabbim bilir...bir kızım vardı... şimdi bir tane daha cimcime geliyor...ilk kızım ilk eşimdendi..bu eşimin çocuğu yoktu...şimdi iki tane kızımız olucak inşallah..eet dediğin gibi tüp bebekten sonraki ay doğal yolla kaldım hamile...tabii tedavi sırasındaki kullandığım ilaçların etkisinin olduğuna eminim..SENıNDE TEDAVıN HAYIRLI OLSUN CANIM..SANA VE TÜM ıSTEYENLER ıÇıN HER ZAMAN EDıYORUM ZATEN DUA...AMA BEN MERYEM SURESıNı OKUMUŞTUM 40 GÜN...BEN O DUAYA ÇOK ıNANIYORUM..HERKESEDE TAVSıYE EDERıM..NE GELıYORSA ALLAHTAN GELıYOR...KENDıNE ıYı BAK CANIM...

Son düzenleme:
canım coooooook sagol justıngcım
allahım yavrularınızla bır omur boyu mutlu kılsın ıyı gunlerı gostersın canım
evet bende meryem suresıne cok ınanıyorum ve bugun 41.gunum ve bugn son canım
yanı sırada okudum allah kabul etsın
ınsallah rabbım surelerın yuuzu suyu hurmetıne yavrularımzı nasıp etsın
bıze cok dua edın neolur
herkes ve bende 2,de barım cocguma kavusayım ınsallah hayırlısıyla

cnm tutabiliyosan 3 günde oruç tut yarından itibaren...ama ben 2 gün tutabilmiştim çünkü adet olmuştum...

Back
X