Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üzgünüm. Bazi tetkikler 2 negatiften sonra yapiliyor maalesef. Yani benim 2. negatifimden sonra rahim icin tetkik yapilmisti ve rahimde enfeksiyon bulunmustu. Bu testi neden en basta yapmadigimizi sordugumda her kapidan girene bu ileri tetkikleri yapmiyoruz denilmisti. Ilk deneme gercekten biraz Allah'a kalmis bir sey.
Merhaba , evet 4-5 gün resmen sistim şey gibi yemek yersin de siginamazsin ya o şekildeydi ama yaklaşık 3 gündür normale dondum o süre zarfında da regli olacak mısın hissettim ama dünden beri öyle bir hissiyatim daha kalmadı sadece 2 gündür göğüs hassasiyetim var başka ne gibi şeyleriniz oldu bu arada yasınız amh değeriniz nedir
Üzgünüm. Bazi tetkikler 2 negatiften sonra yapiliyor maalesef. Yani benim 2. negatifimden sonra rahim icin tetkik yapilmisti ve rahimde enfeksiyon bulunmustu. Bu testi neden en basta yapmadigimizi sordugumda her kapidan girene bu ileri tetkikleri yapmiyoruz denilmisti. Ilk deneme gercekten biraz Allah'a kalmis bir sey.
Pozitif görüp kanaması olan varmı bende son 1 haftadır akintiyla açık renkte kan geliyor yarın kese kontrolüm var çamaşırım sürekli kahve rengi lekeli neden acaba çok ağrım yok çok nadir adet ağrısı gibi oluyor