• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Bende ilk negatifimi aldım bugün 2 adet 5.gun embryosu 5aa transfer edildi çok umutluydum ama olmadı malesef
:( Üzgünüm. Bazi tetkikler 2 negatiften sonra yapiliyor maalesef. Yani benim 2. negatifimden sonra rahim icin tetkik yapilmisti ve rahimde enfeksiyon bulunmustu. Bu testi neden en basta yapmadigimizi sordugumda her kapidan girene bu ileri tetkikleri yapmiyoruz denilmisti. Ilk deneme gercekten biraz Allah'a kalmis bir sey.

Merhaba , evet 4-5 gün resmen sistim şey gibi yemek yersin de siginamazsin ya o şekildeydi ama yaklaşık 3 gündür normale dondum o süre zarfında da regli olacak mısın hissettim ama dünden beri öyle bir hissiyatim daha kalmadı sadece 2 gündür göğüs hassasiyetim var başka ne gibi şeyleriniz oldu bu arada yasınız amh değeriniz nedir
Benim amh çok yüksek pkos hastasıyım o yüzden yaşım da 34 . Kan verdiniz mi ben bugün verdim yarın çıkacak sonucum siz de durumlar nedir ???

:( Üzgünüm. Bazi tetkikler 2 negatiften sonra yapiliyor maalesef. Yani benim 2. negatifimden sonra rahim icin tetkik yapilmisti ve rahimde enfeksiyon bulunmustu. Bu testi neden en basta yapmadigimizi sordugumda her kapidan girene bu ileri tetkikleri yapmiyoruz denilmisti. Ilk deneme gercekten biraz Allah'a kalmis bir sey.
Histereskopi oldum ben olk6deneme olmasına rağmen istedi doktorum bugünde negatif olunca embryoglue prp tekrar histereskopi vs yaparız dedi

Pozitif görüp kanaması olan varmı bende son 1 haftadır akintiyla açık renkte kan geliyor yarın kese kontrolüm var çamaşırım sürekli kahve rengi lekeli neden acaba çok ağrım yok çok nadir adet ağrısı gibi oluyor

Back
X