- Emoji Skoru
- 47
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi mutluyuz05072025
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ocean kullanıyorum ve reglim düzene girdi yumurtlama gördümGebelik için hangi içerik daha iyi kızlar sizce? Mor olan inositol, pembe olan prowomen fikirlerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum![]()
Geçtiğimiz ay bende ocean kullandım yine de sormak istedim bir ebe günlüğü ebru ceylan öneriyor merak ettim kullanan var mı diyeBen ocean kullanıyorum ve reglim düzene girdi yumurtlama gördüm
İlk kez duydum şimdi bir araştırayım içeriği neyden oluşuyorBen çok anlamıyorum ama doktorumdan takviye istedim proxyfemin önerdi . Genelde pcos hastalarına çok öneriliyormuş bende böyle bi durum yok ama gebeliği kolastırır dedi . Kadınlar kulübünde de araştırdım çoğu kişi bunu kullanmış tüp bebek öncesi vs .
İçindeki inositol ml kaç önemli olan o canım çünkü günlük 500 mg altında olmaması lazımİnositol olan daha iyi bence bende infolic Combo hp kullaniyorum İnositol içeriyor
Ben ikisinide kullanmıştım içerik olarak baktığınızda prowomen daha zengin içerikli ama benim reglimi düzenleyen yumurtamın çatlamasını sağlayan ocean olmuştuGebelik için hangi içerik daha iyi kızlar sizce? Mor olan inositol, pembe olan prowomen fikirlerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum![]()
O zaman oceandan devam doğru tercih teşekkür ederimBen ikisinide kullanmıştım içerik olarak baktığınızda prowomen daha zengin içerikli ama benim reglimi düzenleyen yumurtamın çatlamasını sağlayan ocean olmuştu
Rica ederim eğer size faydası varsa devam edin derim ben 6 ay kullandım bıraktım şimdi adetlerim düzeldi kendi kendine çatlamam da oluyor. Hepimize şifa olsun inşallahO zaman oceandan devam doğru tercih teşekkür ederim
1100 mg alıyorumİçindeki inositol ml kaç önemli olan o canım çünkü günlük 500 mg altında olmaması lazım
Evet bunu ben de merak ediyorum.Merhaba pcoslu muydunuz prowomeni pcoslular mı kullanıyor sadece bunu ayırt etmeye çalışıyorum arkadaşım her yere yazıp arıyorum nolur bana cevap verir misin . Çünkü içindeki myoisinitol maddesi pcoslularda tekliyi düzenliyormuş benim reglim zaten düzenli korkuyorum o yüzden almaya?