• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prowomen? İnositol Ocean?

mutluyuz05072025

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
47
Puanlar
13
Gebelik için hangi içerik daha iyi kızlar sizce? Mor olan inositol, pembe olan prowomen fikirlerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum 🥰

Eklentiler

• IMG_9727.webp
    IMG_9727.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_9721.webp
    IMG_9721.webp
    29 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_9724.webp
    IMG_9724.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 99
Mumkunse folik asit icerigini metil folat olarak bulunduran vitamin alirsaniz daha iyi olur. Vucut tarafindan daha kolay emiliyormus.

Ben çok anlamıyorum ama doktorumdan takviye istedim proxyfemin önerdi . Genelde pcos hastalarına çok öneriliyormuş bende böyle bi durum yok ama gebeliği kolastırır dedi . Kadınlar kulübünde de araştırdım çoğu kişi bunu kullanmış tüp bebek öncesi vs .

Ben çok anlamıyorum ama doktorumdan takviye istedim proxyfemin önerdi . Genelde pcos hastalarına çok öneriliyormuş bende böyle bi durum yok ama gebeliği kolastırır dedi . Kadınlar kulübünde de araştırdım çoğu kişi bunu kullanmış tüp bebek öncesi vs .
İlk kez duydum şimdi bir araştırayım içeriği neyden oluşuyor

Gebelik için hangi içerik daha iyi kızlar sizce? Mor olan inositol, pembe olan prowomen fikirlerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum 🥰
Ben ikisinide kullanmıştım içerik olarak baktığınızda prowomen daha zengin içerikli ama benim reglimi düzenleyen yumurtamın çatlamasını sağlayan ocean olmuştu

Merhaba pcoslu muydunuz prowomeni pcoslular mı kullanıyor sadece bunu ayırt etmeye çalışıyorum arkadaşım her yere yazıp arıyorum nolur bana cevap verir misin . Çünkü içindeki myoisinitol maddesi pcoslularda tekliyi düzenliyormuş benim reglim zaten düzenli korkuyorum o yüzden almaya?

Merhaba pcoslu muydunuz prowomeni pcoslular mı kullanıyor sadece bunu ayırt etmeye çalışıyorum arkadaşım her yere yazıp arıyorum nolur bana cevap verir misin . Çünkü içindeki myoisinitol maddesi pcoslularda tekliyi düzenliyormuş benim reglim zaten düzenli korkuyorum o yüzden almaya?

Evet bunu ben de merak ediyorum.

Back
X