Gebeliğe Hazırlık Prowomen kullanım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Frezya55

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
53
20
3
Kızlar prowomen kullanmak istiyorum fakat hangisini kullanacağım ambalajlar Farklı nette ??

Eklentiler

• 35298EE3-7B07-41A4-938B-50A8447177E2.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 135
  • D53FAFAA-58C9-4714-83DF-239D2393B54F.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 89
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ...bende yumurta olmadığı için yumurta kalitesini arttırmak için kullanacağım
Merhaba canım ben de pro woman kullanmayı düşünüyorum yumurta rezerv azlığı sebebiyle, sende de yumurta rezerv azlığı sorunu mu var acaba? Hem kaliteyi de arttırmış oluruz dediğin gibi inşallah

Merhaba canım ben de pro woman kullanmayı düşünüyorum yumurta rezerv azlığı sebebiyle, sende de yumurta rezerv azlığı sorunu mu var acaba? Hem kaliteyi de arttırmış oluruz dediğin gibi inşallah
Evet canım 40 yaşında yeni evliyim erken menepozum ..ilaçla adet oluyorum ..hormonlarım yüksek tiroidim az çalıyor ..dahiliye doktorum tiroid ilacına başlattı ..tüp bebek için gittim maalesef hiç yumurtam olmadığı için başlayamadım ...kadın doğum...doktorum 3kutu progynova hapı verdi bu ilaçla adet oluyorum ve prowomenı kullanmamı söyledi Bugün aldım inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım

Merhabalar, Prowomen nasıl faydasını gördünüz mü acaba

İnş hayırlı sonuçlar alırsınız.

Menepoza girmiş, adetten tamamen kesilmiş miydiniz Dr ilaçla adeti sağladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…