Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ...bende yumurta olmadığı için yumurta kalitesini arttırmak için kullanacağımSoldakini kullanın. Arkadaşım 6 adet kullanıp hamile kaldı bu ilaçla
İnşallah hamile kalırsınızÇok teşekkür ederim Allah razı olsun ...bende yumurta olmadığı için yumurta kalitesini arttırmak için kullanacağım
Merhaba canım ben de pro woman kullanmayı düşünüyorum yumurta rezerv azlığı sebebiyle, sende de yumurta rezerv azlığı sorunu mu var acaba? Hem kaliteyi de arttırmış oluruz dediğin gibi inşallahÇok teşekkür ederim Allah razı olsun ...bende yumurta olmadığı için yumurta kalitesini arttırmak için kullanacağım
Merhaba bunda folik asit mevcut bunu kullanırken folik asit kullanıyormusunuzÇok teşekkür ederim Allah razı olsun ...bende yumurta olmadığı için yumurta kalitesini arttırmak için kullanacağım
Merhaba bunda folik asit mevcut bunu kullanırken folik asit kullanıyormusunuz
Hayır kullanmıyorum ...ilk defa kullanacağım ...ayrı bir folik asitmi kullanmalıyım sizce??Merhaba bunda folik asit mevcut bunu kullanırken folik asit kullanıyormusunuz
Evet canım 40 yaşında yeni evliyim erken menepozum ..ilaçla adet oluyorum ..hormonlarım yüksek tiroidim az çalıyor ..dahiliye doktorum tiroid ilacına başlattı ..tüp bebek için gittim maalesef hiç yumurtam olmadığı için başlayamadım ...kadın doğum...doktorum 3kutu progynova hapı verdi bu ilaçla adet oluyorum ve prowomenı kullanmamı söyledi Bugün aldım inşallah hakkımızda hayırlısı olur canımMerhaba canım ben de pro woman kullanmayı düşünüyorum yumurta rezerv azlığı sebebiyle, sende de yumurta rezerv azlığı sorunu mu var acaba? Hem kaliteyi de arttırmış oluruz dediğin gibi inşallah
Hayır folik asit kullanmıyorum ...ilk defa kullanacağım ...ayrı bir folik asitmi kullanmalıyım sizce??
İçinde varmış canım kullanman gerek yokmuşHayır kullanmıyorum ...ilk defa kullanacağım ...ayrı bir folik asitmi kullanmalıyım sizce??
Evet var canım bende ayrıca kullanmalımıyım acaba dedim çok sağolasınİçinde varmış canım kullanman gerek yokmuş
Amin inşallahİnşallah hamile kalırsınız
Merhabalar, Prowomen nasıl faydasını gördünüz mü acabaEvet canım 40 yaşında yeni evliyim erken menepozum ..ilaçla adet oluyorum ..hormonlarım yüksek tiroidim az çalıyor ..dahiliye doktorum tiroid ilacına başlattı ..tüp bebek için gittim maalesef hiç yumurtam olmadığı için başlayamadım ...kadın doğum...doktorum 3kutu progynova hapı verdi bu ilaçla adet oluyorum ve prowomenı kullanmamı söyledi Bugün aldım inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım
Daha 2. Kurumdayım canım doktora gitmedimMerhabalar, Prowomen nasıl faydasını gördünüz mü acaba
Daha 2. Kutumdayım canım doktora gitmedim
Daha 2. Kutumdayım canım doktora gitmedim
İnş hayırlı sonuçlar alırsınız.Evet canım 40 yaşında yeni evliyim erken menepozum ..ilaçla adet oluyorum ..hormonlarım yüksek tiroidim az çalıyor ..dahiliye doktorum tiroid ilacına başlattı ..tüp bebek için gittim maalesef hiç yumurtam olmadığı için başlayamadım ...kadın doğum...doktorum 3kutu progynova hapı verdi bu ilaçla adet oluyorum ve prowomenı kullanmamı söyledi Bugün aldım inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım
İnş hayırlı sonuçlar alırsınız.
Menepoza girmiş, adetten tamamen kesilmiş miydiniz Dr ilaçla adeti sağladı?
Evet canım İlçsız adet olamıyorum...ilaçla adet oluyorum ...sizin şikayetiniz nedir ?İnş hayırlı sonuçlar alırsınız.
Menepoza girmiş, adetten tamamen kesilmiş miydiniz Dr ilaçla adeti sağladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?