- 2 Temmuz 2018
- 286
- 103
- 103
- 31
- Konu Sahibi Olderveolur000
-
Canım ben orzax ocean ultimate kullanıyorum eczacı arkadaşım dha olarak en iyi ve en yüksek olarak bunu söylemiştiMerhaba yumurta kalitesini için doktorum prowomen vermişti. Ben yanında balık yağı da kullanıyorum. Aynı anda kullanan var mı ve balık yağı hangisini kullanıyorsunuz?
Hayırlı haberlerini bekliyorum bana mesaj atabilir misin yumurta toplanincaBende canım 3 aydır prowomen ve innate pronatal omega 3 kullanıyorum Allahını izniyle bugun adet oldum yarın tedaviye başlayacağım. Bwndede ilk tüp bebek denemede boş yumurta çıkmıştı umarım bu sefer Bi sıkıntı olmaz. Dualarınızda abana da Dua edin Allah isteyen herkese nasip etsin. İnşallah
Tabi ki salı günü kontrolüm var mesaj yazarım tabikş. iğnelerden dolayi karın bölgesinde kasıklarda sızı ağrı gibi bişey oluştu varımdır çaresi. Bide boş yumurta çıkmasın diye Bi şeyler yaptınız
Prowomen innate pronatal hapBen boş çıktıktan sonra başka bir doktora gittim o prowomen verdi bende ayriyetten balık yağı aldım. macun kullanıyorum pikos için birde arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum
Anladım inşallah kaliteli kaliteli yumurtaların olur bende yeni regl oldum tam bir ay sonra ikinci denemeye başlayacağım bakalım senin sonucunu merakla bekliyorum inşallah Güzel sonuçlar alırsın ve bana umut olursunProwomen innate pronatal hap
Bunlar haricinde bal polen Propolis ve arı sütü karışımı kullanıyorum ama İllaki insanın içinde birazcık korku merak kalıyor Salı günü kontrolüm var bakalım kaç Yumurtam gelişmiş kaç Yumurtam oluşmuş Doktorum havuz yönteminden bahsetti yumurta var Eğer iyi gelişmişse donduracak mı onu da anlayamadım şu anda yumurta gelişimi için iğne vuruluyorum bu iğnelerinde gonal f menapor ve humatrope henüz Çatlatma iğnesini vurulmadım Salı günü artık ne zaman yumurta toplama yapılacaksa O zaman söyleyecek vurulacağım
Ay hadi İnşallah güzel sağlıklı yumurtalar gelirNe yaptınız hanımlar benim çarşamba günü opu olacak varmı sizde gelişmeler bugun gonal peptily ve ovitrelle çatlama iğnesi vurulacam. Artık hayırlısı olsun inşallah kaliteli güzel yumurtalaraım oluşur. Güzel haberler alırız inşallah
Ne yaptınız hanımlar benim çarşamba günü opu olacak varmı sizde gelişmeler bugun gonal peptily ve ovitrelle çatlama iğnesi vurulacam. Artık hayırlısı olsun inşallah kaliteli güzel yumurtalaraım oluşur. Güzel haberler alırız inşallah
Amiin inşallah sayı güzel gayet inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim ben olacağına inanıyorum inanmaktan vazgeçmeŞaka gibi ama gerçek henüz durumlarını öğrenmrmrkle beraber toplamda 30 yumurta toplandı ama durumları nasıl bilmiyorum ilkinde hepsi boş çıkmıştı umarım busefer yüzümüz güler rabbim hepimizin yüzünü güldürsün benim için dua eder isiniz hayırlı haberler alalım inşallah
Maalesef 30 değil 37 yumurta toplanmış. Ve hepsi boş çıkmış bu ikinci denemem yine boş çıktı genetik bir problem de yok hala deliriyorum daha yumurta toplama işleminin ağrısın ı çekiyorum. Allahım bu yolda herkesin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlat.Amiin inşallah sayı güzel gayet inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim ben olacağına inanıyorum inanmaktan vazgeçme
37 yumurta mı baya çokmuş peki sebebine ne diyor doktor denemekten vazgeçme belki boş olanlar önden atılacak sonra sağlıklila r gelecek belki de kendiliğinden olur ümidini kesme lütfenMaalesef 30 değil 37 yumurta toplanmış. Ve hepsi boş çıkmış bu ikinci denemem yine boş çıktı genetik bir problem de yok hala deliriyorum daha yumurta toplama işleminin ağrısın ı çekiyorum. Allahım bu yolda herkesin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlat.
Üzüldüm sizin için hayırlısı olsun inşallah yaşınız kaçtı amh düşük müydü neden kalitesiz çıktı acabayumurtalıklarınız ?Maalesef 30 değil 37 yumurta toplanmış. Ve hepsi boş çıkmış bu ikinci denemem yine boş çıktı genetik bir problem de yok hala deliriyorum daha yumurta toplama işleminin ağrısın ı çekiyorum. Allahım bu yolda herkesin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlat.
37 yumurta mı baya çokmuş peki sebebine ne diyor doktor denemekten vazgeçme belki boş olanlar önden atılacak sonra sağlıklila r gelecek belki de kendiliğinden olur ümidini kesme lütfen
Teşekkür ederim 26 yaşındayım 2 aşılama yaptırdım buda 2 inci tüp bebek denemem. Aslında 3 te diyebiliriz. İlkinde tedaviye yanlış ilaçlarla başladığımız için iptal edildi. Ben bu yumurta toplandıktan sonraki aşamalarda geçemedim bir türlü. Sürekli tedavileri yumurta toplandıktan sonra kalitesiz yumurta olduklarından dolayı iptal edildi. Allah herkesin gönlüne göre versin. Sağlıklı hayırlı evlatlar inşallahÜzüldüm sizin için hayırlısı olsun inşallah yaşınız kaçtı amh düşük müydü neden kalitesiz çıktı acabayumurtalıklarınız ?
Bence moralinizi bozmayın ve inanın inanmak her şeyin başında gelir , Allahtan Ümit kesilmezTeşekkür ederim 26 yaşındayım 2 aşılama yaptırdım buda 2 inci tüp bebek denemem. Aslında 3 te diyebiliriz. İlkinde tedaviye yanlış ilaçlarla başladığımız için iptal edildi. Ben bu yumurta toplandıktan sonraki aşamalarda geçemedim bir türlü. Sürekli tedavileri yumurta toplandıktan sonra kalitesiz yumurta olduklarından dolayı iptal edildi. Allah herkesin gönlüne göre versin. Sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah
Peki prowomen kullandınız mı?Canım ben orzax ocean ultimate kullanıyorum eczacı arkadaşım dha olarak en iyi ve en yüksek olarak bunu söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?