- 12 Şubat 2025
- 44
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi TlarlkAaaa
Prowomen act kullanıp kaçıncı ayda gebe kaldınız acil yazar mısınız birinci ayım bitti belirtiler var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde de mi Pcos var hayırlısı bakalım ben 5 günüm var erken yada geç te olabilir Pcosluyum olunca her ay adetim oluyor ama arada oynuyor 2 5 7 günSelamlar, bende konuyu takip etmek istiyorum. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum sadece bu ay çok baskın yumurtlama ağrısı yaşadım reglime 12 gün var daha. Merak ediyorum kimler ne kadar kullandı diye. :)
Dua edelim inşaAllah dua beklerimSelamlar, bende konuyu takip etmek istiyorum. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum sadece bu ay çok baskın yumurtlama ağrısı yaşadım reglime 12 gün var daha. Merak ediyorum kimler ne kadar kullandı diye. :)
Ben prowomen değil pikofol kullandığım ay hamile kaldım ama ekstra magnezyum çinko demir b12de kullanmıştım rahim filmi de çektirmiştim
aminnn en büyük duam buYaa ne güzel dua beklerim Rabbim olmayanlarada versin
bende pcos görünümü var. hormonlarım vs her şey yolunda ama amh değerim 9.21 çıktı. sağ tarafımda baskın yumurtam oluyor ama sol tarafımda baskın yumurta çıkmıyor maalesef. reglim de çok düzenlidir günü hiç şaşmaz. sizin hormonlarınızda sorun var mı?Sizde de mi Pcos var hayırlısı bakalım ben 5 günüm var erken yada geç te olabilir Pcosluyum olunca her ay adetim oluyor ama arada oynuyor 2 5 7 gün
Hadi inşallahBenim LH 12.5
Fsh 4normal
Banada Pcos olduğumu söyledi doktorum ve prowomen verdi 3 ay kullan 2 ayda gebe kalırsın belki dedi kalmazsan herşeyine bakıcaz dedi yada çatlatma yapar ilk kutu bitti 1 aylık belirtiler var ama bunlar adet belirtisi de tek fark göğsümü sıkınca şeffaf sıvı geliyor anlam veremedim adetim günü 5 gün var geçsin doktora gideceğim hormonlarıma tekrar baktırıcam belkide gebeyimdir hayırlısı
nim 3 ay olacak 8 tane kaldı bitmek üzerebgünde adete 9 gün var hafif kanama geldi devamı yok şuan gelmezse bi doktora gidicem inşaAllah gebeyimdirBende 14 gündür kullaniyorum bakalım umarım işe yarar
Ayy hadi inşallah vardirBe
nim 3 ay olacak 8 tane kaldı bitmek üzerebgünde adete 9 gün var hafif kanama geldi devamı yok şuan gelmezse bi doktora gidicem inşaAllah gebeyimdir
Doktorum en az 3 ay kullanman lazım etkisini görmen için demişti inşallah o ay bu aydirBen 3 aydır kullanıyorum henuz bısey yok
Yerleşme kanamasi olma ihtimali var. Gebelik testi yaptığınızda sonucu da bildirin inşallah yerlesmedir.Bendede bugün 2inci gün adete 1 hafta var leke geliyor sürüntü şeklinde dün az kırmızı kahve tonlarda gelmişti bugün kahve tonlarda geliyor yerleşmemi acaba silince geliyor peçeteye