Prowomen

TlarlkAaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
39
7
1
23
Prowomen act kullanıp kaçıncı ayda gebe kaldınız acil yazar mısınız birinci ayım bitti belirtiler var

Selamlar, bende konuyu takip etmek istiyorum. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum sadece bu ay çok baskın yumurtlama ağrısı yaşadım reglime 12 gün var daha. Merak ediyorum kimler ne kadar kullandı diye. :)

Selamlar, bende konuyu takip etmek istiyorum. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum sadece bu ay çok baskın yumurtlama ağrısı yaşadım reglime 12 gün var daha. Merak ediyorum kimler ne kadar kullandı diye. :)
Sizde de mi Pcos var hayırlısı bakalım ben 5 günüm var erken yada geç te olabilir Pcosluyum olunca her ay adetim oluyor ama arada oynuyor 2 5 7 gün

Ben prowomen değil pikofol kullandığım ay hamile kaldım ama ekstra magnezyum çinko demir b12de kullanmıştım rahim filmi de çektirmiştim

Sizde de mi Pcos var hayırlısı bakalım ben 5 günüm var erken yada geç te olabilir Pcosluyum olunca her ay adetim oluyor ama arada oynuyor 2 5 7 gün
bende pcos görünümü var. hormonlarım vs her şey yolunda ama amh değerim 9.21 çıktı. sağ tarafımda baskın yumurtam oluyor ama sol tarafımda baskın yumurta çıkmıyor maalesef. reglim de çok düzenlidir günü hiç şaşmaz. sizin hormonlarınızda sorun var mı?

Benim LH 12.5
Fsh 4normal
Banada Pcos olduğumu söyledi doktorum ve prowomen verdi 3 ay kullan 2 ayda gebe kalırsın belki dedi kalmazsan herşeyine bakıcaz dedi yada çatlatma yapar ilk kutu bitti 1 aylık belirtiler var ama bunlar adet belirtisi de tek fark göğsümü sıkınca şeffaf sıvı geliyor anlam veremedim adetim günü 5 gün var geçsin doktora gideceğim hormonlarıma tekrar baktırıcam belkide gebeyimdir hayırlısı

Hadi inşallah süt hormonunuz fazla da olabilir. Öyle olanlarda oluyormuş diye duydum yaşadığınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…