Erkek İnfertilitesi proxeed ile sperm sayısı düşen var mı:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esim proxed zinco evzicap ve keciboynuzu kullandi.sayyi 180 milyondan 50 milyona dustu..hareketlilik 0 ken %10oldu..sevinsemmi uzulsemmi cozemedim :KK43::KK64:

Esim proxed zinco evzicap ve keciboynuzu kullandi.sayyi 180 milyondan 50 milyona dustu..hareketlilik 0 ken %10oldu..sevinsemmi uzulsemmi cozemedim :KK43::KK64:
arkadaşım sayı zaten sınırın üstünde her iki durumda da. hareketlilik çokk önemli. çok güzel bence sonuçlarınız.sevin yani bence:)

Ben eşime içirinceye kadar neler çektim. Tek seferde kafaya dikip içiyor. Çok alıştım buna çoook , bunu içmediğim gün ellerim titiriyor deyip espirisini de yapıp uyumaya gidiyor. İnşallah en kısa zamanda biz de anne oluruz da, onlarda çok çekmez :KK45:

çeksinler valla biz hastanesiydi ilacıydı sonra hamileliği doğumu neler çekiyoruz onlarda bukadarcık şeye katlansınlar:KK62::KK48:
eşim burnunu sıkıca kapatınca tadını almadığını söyledi sizde bi denetebilirsiniz

hiç üzülmeyin sayı sınırın altına düşmedikten sonra çok önemli değil önemli olan ileri hareketlilik sizinde o artışta bu iyi yani

çeksinler valla biz hastanesiydi ilacıydı sonra hamileliği doğumu neler çekiyoruz onlarda bukadarcık şeye katlansınlar:KK62::KK48:
eşim burnunu sıkıca kapatınca tadını almadığını söyledi sizde bi denetebilirsiniz

Doğru Valla kadın olmak çok zor zaten. Onlar da böyle küçük şeylere katlansınlar. Söyleyeyim eşime birde burnunu kapatarak içmeyi denesin. Teşekkürler bilgi için.

Back
X