Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde bir faydası olmadı hız konusunda... morfoloji için faydalı .. Kişiden kişiye değişebilir.
%3 idi hiç artmadı 6 kutuda. ama bizde aglütinasyon var ondan da olabilir bilemiyorumcanim Sizin hızınız kaçtı.biz daha yeni kullanmaya basladik
Proxeed kullanip hamile kalan varmı??
Ben de cok kararsizdim proxeed konusunda su anda vazgectimaslnda olumlu da cok vardi
![]()
merhaba arkadaşlar. benim eşim de proxeed kullanıyor. 6 kutu bitti. yarın tst verecek. bizim morfoloji 0, ileri hareket 2. bu ilaç inşallah fayda etmiştir değerlerine.
Degeriniz kacti canim ileri hizBen forumda çok olumlu yorum okudum. Işe yarayanlar da varmış. Biz bugun başladık. Dr esime klomen verdi destekleyici olarak da proxeed verdi. Ben yanında yine bitkisel desteklerde kullandiracagim.
Benim eşimde kullandı ama bizde hiç faydası olmadı umarım sizde işe yarar canım.
Ben de cok kararsizdim proxeed konusunda su anda vazgectimaslnda olumlu da cok vardi
![]()
merhaba arkadaşlar. benim eşim de proxeed kullanıyor. 6 kutu bitti. yarın tst verecek. bizim morfoloji 0, ileri hareket 2. bu ilaç inşallah fayda etmiştir değerlerine.