Erkek İnfertilitesi Proxeed kullanip faydasini gören varmi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
H hicaz2406

Arkadaşlar eşim yalnızca 1,5 paket kullanmışken hamile kaldım...Bu ilaca güvenin..Bizde de hareket problemi vardı. %2 idi hareketli sayısı ama şimdi 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.

Demiş, bir kaç kişi daha önermiş. Dene bakalım.

Canım bizimde hareket bozuklugu problemi var eşim varikosel ameliyati oldu.olmafan once hareket baya bi kötüydü.amelyattan sonra ileri yavalilik %35 oldu diyerleri bayi bi artti ama ileri hareketlilik halen düşük doktor iki kutu bu ilacdan verdi bakalim geriye sabretmekden başka bişey kalmiyo.allah hayırlısı kucağına almayi nasip eder bebişini

Ben de cok kararsizdim proxeed konusunda su anda vazgectim 😐 aslnda olumlu da cok vardi 😖

Ben de cok kararsizdim proxeed konusunda su anda vazgectim 😐 aslnda olumlu da cok vardi 😖

Ben forumda çok olumlu yorum okudum. Işe yarayanlar da varmış. Biz bugun başladık. Dr esime klomen verdi destekleyici olarak da proxeed verdi. Ben yanında yine bitkisel desteklerde kullandiracagim.

merhaba arkadaşlar. benim eşim de proxeed kullanıyor. 6 kutu bitti. yarın tst verecek. bizim morfoloji 0, ileri hareket 2. bu ilaç inşallah fayda etmiştir değerlerine.

Ben forumda çok olumlu yorum okudum. Işe yarayanlar da varmış. Biz bugun başladık. Dr esime klomen verdi destekleyici olarak da proxeed verdi. Ben yanında yine bitkisel desteklerde kullandiracagim.
Degeriniz kacti canim ileri hiz

İnsaallah canim 3 ay içinde kendini belli eder diye düşünüyorum gerci doktorun kendisi verdi bunu bize ama kesin bisey de demedi 3 ay sonra işe yaramazsa zaten boş yere para vermeninde bi anlami olmaz

Back
X