- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz aynı benimkide öyle yapıyor bide ona ben çocukluk yapıyorum eşimizle büyüdük vallahi 17 yaşımdayım tanıdığımda![]()
Bu arada bende seni izlemek istiyorum ama profiline kısıtlama getirmişsin nasıl izliyorsun
Sen beni izle yapınca bende seni izlemek istedim. yarın bir gün bakarsın bebislerimiz olur birbirimize yazarız bide senden de yol izliyorumBeni mi ben seni izle yaptim kuzum ordan izliorum da dur bakimm
inşallah hareketlilikleri düzelirde en azından tüp bebekte tutar duruma gelir benimki
O neymiş ki ilk defa senden duydum
bende bunu biraz araştıracağım teşekkür ederim :)Bende bu sitede öğrendim canım muhteşem üçlüyü. Sıvı l-cartinine, pharmaton ve zinco sabahları aç karnına içiliyor. Faydasını gören olmus. Eşim bunları içincede kusuyor şaşırdım napıcağımı bende.![]()
Aglütinasyon içim herhangi bi tedavi görmezdiniz mı%3 idi hiç artmadı 6 kutuda. ama bizde aglütinasyon var ondan da olabilir bilemiyorum
Sunucunuz ne olmusmerhaba arkadaşlar. bnim şim 6 kutu proxeed plus kullandı 3 ay boyunca sabah akşam. morfoloji sıfırdı, hiç değişmemiş. ileri hareket 2idi, 1 e düşmüş. yavaş hareketli 30 du, 51 e çıkmış. biz bıraktık bu ilacı. 45 gündür saraçoğlundan aldığımız bir koli var bitki çayları falan. onu kullanıyor. cuma test verecek inşallah. bakalım bu nasıl etki edecek. değerlerimiz biraz bari yükselse direkt tüp bebeğe geçeceğiz . rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah, bize de.
merhabalar. bize malesef ne proxeed plus ne de saraçoğlu nun kürleri, çaylari işe yaramadı.Sunucunuz ne olmus
Kullandığınız bu ilaç ismi nedir.Merhaba arkadaşlar
Daha evvel dis gebelik yasayip sag tupum kapandi 1.5 yil hamile kalmadim ve yumurta gelisimi ile ust uste 4 ay sagdan yumurtladigimi ogrendim, asilama yapilamadi. esimin sperm testinde ileri hareketlilik 0 cikti. 3 ay bi ilacc verdi dr ve hic degisiklik olmadi... Kardesimde de ayni sorun vardi ve o arastirip bu ilaci buldu. Ilk basta cok pahali geldi. kardesim, esime ve kendine aldi. sadece agustos ayinda es zamanli 1 kutu kullandilar her ikiside ve suan ayni zamanda kullandilar ve hamileyiz. Henuz cok yeni... ama esinizde spermle alakali sorun varsa kesinlikle kullanmanizi oneririm. 2 mizinde hamile kalmasinin tesaduf olmadigini dusunuyorum.
Hayirlarla kucamiza aliriz insallah ve sizlerede sifa olur. Hayirlisi ile evlat sahibi olursunuz...
Siz sadece saraçoğlu nun keçiboyunuzu kürün mü denediniz?merhabalar. bize malesef ne proxeed plus ne de saraçoğlu nun kürleri, çaylari işe yaramadı.
tüp bebek bölümüyle görüştüm. ama doktorumuz hiç aşılama yaptırmamışsınız , bir defa yaptırın olmazsa öyle tüp bebek yaparız dedi. bugün adetimin 3. günü. öğlen doktora gidicem, ilaç tedavisine başlayacağım. aslında hiiiç ümidim yok aşılamadan bu değerlerle. hakkımızda hayırlısı inşallah.
Merhabalar. malesef saraçoğlu nun kürleri de işe yaramadı. başkaca vitaminler de kullandık ama malesef değerlerimiz değişmedi. yine de içlerinde en çok işe yarayan, yani yavvaş hareketliyi iartıran proxceed plus oldu. biz bu ay tüp bebek deneyeceğiz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yoldaSiz sadece saraçoğlu nun keçiboyunuzu kürün mü denediniz?
Insallah tutacak.Merhabalar. malesef saraçoğlu nun kürleri 2de işe yaramadı. başkaca vitaminler de kullandık ama malesef değerlerimiz değişmedi. yine de içlerinde en çok işe yarayan, yani yavvaş hareketliyi iartıran proxceed plus oldu. biz bu ay tüp bebek deneyeceğiz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda
çok sevindim değerlerinizin yükselmesine. tabi anlatmanızı isterim. belki, bir umut, bizim de yükselirInsallah tutacak.
Saraçoğlu nün kürü bize de işe yaramadı . Ama biz bu forumda ve internette araştırma yaptık. Evde bir macun yaptık. Organik bal ve her türlü otları, baharatı karıştırdık. Eşimin çok şükür değerleri 1.5 ayda yükseldi. Siz de deneyin. Benim eşim bundan başka, her türlü şey yeyor. Muz, kürü yemiş, bitkisel çay. Yani sadece keçiboyunuzu kaynatmak işe yaramaz. İsterseniz ben detal bir şekilde anlatacağım.