- 11 Eylül 2014
- 467
- 199
- 53
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim esimde iki ay kullandi canim hiz sorunundan doktor zaten bosuna para vermeyin demisti genede denemek istedik ve hic bir faydasini gormedikmrb arkadaslar esimde hiz ve morfoloji sorunu var bi iki arkadas bu ilaci esi kullandiktan sora hamile kalmis bunu nasil kullandiniz ve ne gibi faydasi oldu kac kisiye bu konuda bilgisi olanlar veya kullanan arkadaskar yardimci olursaniz sevinirim
saol canim cevabin icin ins olur en kisa zamanda ama ilaci varsa devam etsin belki faydasini.gorur burada arkadaslarin yorumlarini oku bide klomenle birlikte kullanmislar faydasini gormusler sizde oyle yapin bi2 ay kullandık sonuç alamadık malesef daha bitmedi ama bu ay kullanmadık
cok sevindim cnm senin adina rabbim tamamina erdirsin ins cevabin icin cok tsk ins bizlerede fayda ederEsim ilk hamileleigimden once iki ay klomen ile birlikte kullandi hamile kaldim, daha sonra ikinci icin kollari sivadik asilama yaptirdim, proxeed kullanmadi sperm sayisi ve hareketlilerde belirgin azalma vardi bir onceye gore tutmadi, simdiki asilamamdan once iki ay klomen ve proxeed beraber kullandi ve hareketli sperm sayisi 2,5 kat artti hamileyim:) ben kullanin derim ama gunde yarim klomen ile birlikte kullansin.
kismet canim herkezde farklilik gosteriyo demekki ins hic biseye gerek kalmadan olur bi an once rabbim tez vakitte nasib eder ins bizleredebenim esimde iki ay kullandi canim hiz sorunundan doktor zaten bosuna para vermeyin demisti genede denemek istedik ve hic bir faydasini gormedik
Q10 nasil bi ilac canim hic duymadim ne ise yariyo ne icin kullaniliyo ilk defa duydum hayirli olsun cnm rabbim kucagina almayi nasib etsin inss bebeginiQ10 ilebirlikte kullandik biz.3.5 yyol tek basina bi ise yaramadi ama q10 2 ayda etki etki ediyormuş denildi.2.ayin içinde hamile kaldim
kismet canim hayirlisi olsun biraz daha sabret hareketlilik artiysa faydasi olmus demekki ins hamile kalirsin bi an oncebizde hareketlilikte faydasını gördük ama hamile kalamadım daha beklemedeyim
selam canım proxeed satıldı mı?Merhabalar, biz "proceed plus" sayesinde bebiş haberini alabildik. Eşim kullandı ve değerleri birden yükseldi ve çok kısa süre içersinde hamile kaldım. elimizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim. Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.
Kullandınız mı ne yaptınız bizde de varkikosel var ameliyat olmadan vitamin takviyesiyle belki hallederiz diye düşünüyoruz amaMerhaba ikinci cocugu dusunuyoruz 1 yil oldu olmuyor. Esim ilk cocuk istedigimiz zaman test yapmıştı. Sayi ve hareketsizliginde yetersizlik vardi. Ayrica varikosel vardi. Proxxed plus duyduk ama q10 uda sizden duyuyorum. Tam olarak hangi ilac markasi ne
Merhaba bir faydası oldumu ilaçınEşim 2 aydır kullanıyor persembe günü test verecek bakalım işe yaramışmı