- 9 Haziran 2025
- 1.530
- 1.523
- 48
- 27
- Konu Sahibi Civcivimmm
PROXEED PLUS KULLANIP GEBE KALANLAR MI ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var benPROXEED PLUS KULLANIP GEBE KALANLAR MI ???
Teşekkür ederim cevabın içinVar beneşim kullanmaya başladıktan 2 ay sonra güzel haberi aldik. Ben de inositol ve qenzim q10 kullanmıştım o 2 ay ek olarak.
Valık yağı d3k2 vitamini duzenli 1 yıldır kullanıyordum.
MerhabaaMerhaba eşimin spermi düşüktü onu kullandık faydasını gördük sayısı hareketliliği artti
Teşekkür ederim evet 9 hafta olacak cok şükürTeşekkür ederim cevabın içinEşin ve sende problem var mıydı? Hamileysen sağlıkla kavuşun inşallah
![]()
Yaa maşallahTeşekkür ederim evet 9 hafta olacak cok şükürHerhangi bir problemimiz yoktu. 6 ay kadar denedik son 2 ayında takviyelere odaklandık. Sukur nasip oldu. Teste gore ileri hızlı sperm sayısı uygun demislerdi ama hız artışı bence gebeliği kolaylastiriyor. Bu ilac da tam bu ise yarıyor
Kesinlikle işe yarıyor. Şifa olsun size deYaa maşallahBizde 4 aydır deniyoruz 5e gireceğiz bu vitamini öğrendim fiyatı yüksek acaba işe yarıyor mu diye merak etmiştim. İnşallah bizede şifa olur nasipleniriz
![]()
Çokk teşekkür ederim. Sevgiyle kalınKesinlikle işe yarıyor. Şifa olsun size desağlıkla güzel haberler alın ınsallah
3 6 ay kullandik tek sıkıntı o değildi bizdeMerhabaaNe kadar kullandınız gebelik oluştu mu acaba ?
Anladımm şifa olsun inşallah3 6 ay kullandik tek sıkıntı o değildi bizde
En az 2 ay cok duzenli kullanimdan sonra oldu cok şükürMerhaba eşleriniz ne kadar süte Proxeed kullandıktan sonra gebe kaldınız
Evet biz kullandık Allah’a şükür 2-3 ay sonra hamile kaldımPROXEED PLUS KULLANIP GEBE KALANLAR MI ???
Her sabah 1 şase. Meyvesuyuna karıştırıp içti eşim. Kendisi de sekerli bir tadı var. İçimi kolayNasıl kullandınız sabah akşam 1 adet mi yoksa günlük tek doz mu