Proxeed Plus ile gebelik

Var ben😊 eşim kullanmaya başladıktan 2 ay sonra güzel haberi aldik. Ben de inositol ve qenzim q10 kullanmıştım o 2 ay ek olarak.
Valık yağı d3k2 vitamini duzenli 1 yıldır kullanıyordum.
Teşekkür ederim cevabın için 🥰 Eşin ve sende problem var mıydı? Hamileysen sağlıkla kavuşun inşallah ❤️

Teşekkür ederim cevabın için 🥰 Eşin ve sende problem var mıydı? Hamileysen sağlıkla kavuşun inşallah ❤️
Teşekkür ederim evet 9 hafta olacak cok şükür😇 Herhangi bir problemimiz yoktu. 6 ay kadar denedik son 2 ayında takviyelere odaklandık. Sukur nasip oldu. Teste gore ileri hızlı sperm sayısı uygun demislerdi ama hız artışı bence gebeliği kolaylastiriyor. Bu ilac da tam bu ise yarıyor

Teşekkür ederim evet 9 hafta olacak cok şükür😇 Herhangi bir problemimiz yoktu. 6 ay kadar denedik son 2 ayında takviyelere odaklandık. Sukur nasip oldu. Teste gore ileri hızlı sperm sayısı uygun demislerdi ama hız artışı bence gebeliği kolaylastiriyor. Bu ilac da tam bu ise yarıyor
Yaa maşallah 😍 Bizde 4 aydır deniyoruz 5e gireceğiz bu vitamini öğrendim fiyatı yüksek acaba işe yarıyor mu diye merak etmiştim. İnşallah bizede şifa olur nasipleniriz 🥰

Back
X