Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahin izniyle kalırsın insallah cnm.sen her aksam havuc sık birde icinede bir kac damla zeytinyagi.erkeklere cok faydasi var.Arkadaslar esimin ilerleyen sperm orani ilk testte %16 cikdi . 1 ay sonra bir test daha yaptik ve sonuc %36 cikdi . ilerleyen sperm sayisi %36 gebe kalma ihtimalim varmibu dusuk oranmi . bu arada benim esimde proxeed plus kullaniyor
Cnm aralık sonunda testimizde ml de 6 milyon totelde 32 milyondu iki aydır sabah aksam proxseed +her aksam havuç suyu +quanzim Q10 kullanıyoruz dünkü testeArkadaşlar ilacı kullanıp fayda gören lütfen paylaşın..
Merhaba canım peki tüp bebek tedavisi oldun mu tuttu mu?Arkadaslar bizde 6 ay boyunca proxeed plus kullandık Sperm sayısı 17 milyondan 200 milyona kadar yükseldi 6 ay sonunda.Ancak morfoloji %1 ileri hareket % 5 ten oynamadi bile bizde en son çareyi tüp bebekTe bulduk
Evet canım 15 haftalık hamileyim çok şükürMerhaba canım peki tüp bebek tedavisi oldun mu tuttu mu?
Tebrik ederim canım çok sevindim hemen tutmus ozaman.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza :)Evet canım 15 haftalık hamileyim çok şükür
teşekkür ederim canım amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrik ederim canım çok sevindim hemen tutmus ozaman.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza :)
Amiiiiiiiiiiinnnnnnteşekkür ederim canım amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tam olarak etkisini göstermesi için en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş. Çünkü spermler 72 günde tamamen yenileniyormus.arkadaşlar 1 ayda da etki eder demi
ürünü birine verdim ilgilenenler için belirtmek istedim.merhaba arkadaşlar elimde bir kutudan beş adet eksik (25 şase) proxeed plus var eşim için almıştık ama zaman kaybetmemek için tüp bebek tedavisine başladık ve şu an hamileyim ihtiyacımız kalmadı. isteyen olursa yarı fiyatına vermeyi düşünüyorum kargoyu da karşılayacağım. isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir. umarım en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz...
mrb benm eşimde bu amelytı oldu 6ay once. bnde proxeed plus alcam gunde bir tane mi kullandnız acaba?Varikosel ameliyatindan 6 ay sonra sonuç aldik..bu surecte esim proxeed kullandi.ancak iyilesme sueeci yani sperm sayisinin artmasi ve hareketlilik icin bu süre gerekli..su an ikizlerimizi bekliyoruz umudunuzu kaybetmeyin...10_15 milyondan 153 milyona geldik..hareketlilik %90 civariydi..sabredin ve her ay bunu kafaniza takmayin o zaman stresten etkileniyor emin olun arkadaslar..
Evet gunde bir bazen iki icmistir esim.ama daha rahat kafayla ve stressiz oldugunda sonuç geliyor inanin.mrb benm eşimde bu amelytı oldu 6ay once. bnde proxeed plus alcam gunde bir tane mi kullandnız acaba?