Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus kimlere yaradıı???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş fırlar canım düzenli içsin eşin benim arkadaşımın eşi kullandı bir ayda 300 milyon oldu sayı:1:

süper çıkmış canım.. bakalım ben 2 ay daha beklicez 3 ay dolunca gidicez tekrar teste İnşalllah.. başka kullanan arkadaşlar gelse de daha çok umudumuz olsa..

süper çıkmış canım.. bakalım ben 2 ay daha beklicez 3 ay dolunca gidicez tekrar teste İnşalllah.. başka kullanan arkadaşlar gelse de daha çok umudumuz olsa..

gelir tatlım bu ilacı kullanan çok var...ilk başta bende çok araştırdım bu ilacı baya etkili.hatta benim bi başka arkadaşşım bu ilacı kullandıktan sonra eşi hamile kaldı. şuan eline aldı bebeğini.

gelirler gelirler...
kk'da herkes paylaşımcıdır. yok birbirimize zararımız burda. herkes bildiklerini paylaşır, yardımcı olmaya çalışır.
ben 5 senedir kk üyesiyim. çok memnunum. her soruna çözüm buluyorum burda.

yine eminim, kızlar yardımcı olacaklardır bildikleri ile..

gelir tatlım bu ilacı kullanan çok var...ilk başta bende çok araştırdım bu ilacı baya etkili.hatta benim bi başka arkadaşşım bu ilacı kullandıktan sonra eşi hamile kaldı. şuan eline aldı bebeğini.

gerçekten mi çok iyi ya.. ben şeyden korkuyorum lökositi olanlar keçiboynuzu denedi mi ve sonucu iyi aldı mı.. keçiboynuzu iyi değilmiş bende başladım şimdi bırakırsam ters etki edermiş 1 ayı doldurucam malesef:/

ben daha ziyadei morfolojiye takıldım.

sayısını ve hareketliliğini, ilaçla takviyeyle hallederiz.
halleden çok var forumda. okudum.

ama morfoloji nasıl iyileşecek acaba?
bizim morfoloji %3 çıktı
%8-10 olmalıymış

ben daha ziyadei morfolojiye takıldım.

sayısını ve hareketliliğini, ilaçla takviyeyle hallederiz.
halleden çok var forumda. okudum.

ama morfoloji nasıl iyileşecek acaba?
bizim morfoloji %3 çıktı
%8-10 olmalıymış

morfolojiyle hiç bir bilgim yok ama canım genelde hareket ve morfoloji sorunu olanlar keçiboynuzu pekmezi (sabah 2 kaşık akşam 2 kaşık) keçiboynuzu kürü çok yükseltiyormuş forumda okuduklarım kadarıyla

valla biz başlayalı 2 gün oldu. dün sabah başladık ilaca ve keçiboynuzu kürüne.
bugün henüz 2. günümüz.

ne olacak bilemiyorum. varikosel var mı bilmiyorum, henüz ürlojiye gönderilmedik.
1,5 ay deneyeceğiz bu tedaviyi, sonuç almazsak, gideceğiz heralde ürolojiye.

ben de dünden beri araştırıyorum işte bu konuyu. hiç aklıma gelmezdi böyle bi sıkıntı ile karşılaşmak. şaşkınım.
çok yabancıydı bu terimler, bu tedaviler... şimdi kulağım da ağzım da alışmaya başladı.
aşıcaz nasipse.. hepberaber, hepimiz aşıcaz bu sıkıntıları. hallolacak, ben inanıyorum.

havuç kürünü bugün okudum biyerlerde... keçiboynuzu kürünü çok okudum dünden beri... hemen başladım. havuç neden? ne işe yarıyor bu?
hangisini kullanmak lazım?

bizde morfoloji de çok bozuk. :(

Üroloğa neden gitmediniz? ilacı kim verdi size

valla biz başlayalı 2 gün oldu. dün sabah başladık ilaca ve keçiboynuzu kürüne.
bugün henüz 2. günümüz.

ne olacak bilemiyorum. varikosel var mı bilmiyorum, henüz ürlojiye gönderilmedik.
1,5 ay deneyeceğiz bu tedaviyi, sonuç almazsak, gideceğiz heralde ürolojiye.

ben de dünden beri araştırıyorum işte bu konuyu. hiç aklıma gelmezdi böyle bi sıkıntı ile karşılaşmak. şaşkınım.
çok yabancıydı bu terimler, bu tedaviler... şimdi kulağım da ağzım da alışmaya başladı.
aşıcaz nasipse.. hepberaber, hepimiz aşıcaz bu sıkıntıları. hallolacak, ben inanıyorum.

havuç kürünü bugün okudum biyerlerde... keçiboynuzu kürünü çok okudum dünden beri... hemen başladım. havuç neden? ne işe yarıyor bu?
hangisini kullanmak lazım?

bizde morfoloji de çok bozuk. :(

canım havuç suyu hareketliliği artırıyormuş keçiboynuzu ise sayısını spermin..

Üroloğa neden gitmediniz? ilacı kim verdi size

valla kalliope, biz sperm testini zor verdik. çook yoğun ısrarlarımla yani.
proxeed takviyesini, benim kadın doğumcum verdi. kendisi üreme merkezinde doktor. o verdi, başladık kullanmaya.
okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla, keçiboynuzu kürüne başladık.
bu kadar yani şimdilik.

canım havuç suyu hareketliliği artırıyormuş keçiboynuzu ise sayısını spermin..

işte ben de bu noktada kilitlendim.,
hem sayı az, hem hareketlilik az ise, ne yapmalı?
iki kür aynı anda uygulanmıyormuş.

şimdi ben keçiboynuzu kürüne başladım. bi süre yapıp, sonra havuç kürüne mi başlamalıyım?
yoksa sabah keçiboynuzu, akşam havuç mu versem acaba?

proxeed takviyesini, benim kadın doğumcum verdi. kendisi üreme merkezinde doktor. o verdi, başladık kullanmaya.
bu kadar yani şimdilik.

işte ben de bu noktada kilitlendim.,
hem sayı az, hem hareketlilik az ise, ne yapmalı?
iki kür aynı anda uygulanmıyormuş.

şimdi ben keçiboynuzu kürüne başladım. bi süre yapıp, sonra havuç kürüne mi başlamalıyım?
yoksa sabah keçiboynuzu, akşam havuç mu versem acaba?

eşinde lökosit var mı önce onu sorayım?

bu kadar yani şimdilik.

bence bir üroloğa gidin, o zaten direkt önce muayene ediyor, sonra sperm testi ve ultrasona istiyor ona göre tedavi uyguluyor. Bide bizim kafamızda ki gibi değil olaylar, yani yok sperm sayısı şöyle hareketi az morfoloji az gibi okuduğumuz kafamızda yorumladığımız şeyleri onlar çok başka yorumluyor. Hangi şehirdesiniz?

eşinde lökosit var mı önce onu sorayım?
hayır yok.
neden sordun?
bu kadar yani şimdilik.

bence bir üroloğa gidin, o zaten direkt önce muayene ediyor, sonra sperm testi ve ultrasona istiyor ona göre tedavi uyguluyor. Bide bizim kafamızda ki gibi değil olaylar, yani yok sperm sayısı şöyle hareketi az morfoloji az gibi okuduğumuz kafamızda yorumladığımız şeyleri onlar çok başka yorumluyor. Hangi şehirdesiniz?

haklısın, arla zorla bi üroloğa götürmem lazım.
bu ay regl olunca, yeniden sperm testi vericez, bi değişiklik var mı diye bakıcaz. o zaman, bi üroloğa götürüp, hem muayene ettiriyim, hem sperm verdirteyim.. bi şekilde gidecek yani mecburen. bakıcaz bakalım..
biz bursadayız. neden sordun?

hayır yok.
neden sordun?
bu ay regl olunca, yeniden sperm testi vericez, bi değişiklik var mı diye bakıcaz. o zaman, bi üroloğa götürüp, hem muayene ettiriyim, hem sperm verdirteyim.. bi şekilde gidecek yani mecburen. bakıcaz bakalım..

kesinlikle...ürolog muayene etsin ..
Büyükşehir mi küçük mü diye sordum, doktor imkanı açısından yani.

hayır yok.
neden sordun?

lökositi olanlar keçiboynuzu kürü uygulamamalı canım

hayır yok.
neden sordun?

lökositi olanlar keçiboynuzu kürü uygulamamalı canım

valla osu olanlar bunu uygulamamalı,
busu olanlar şunu uygulamamalı,

ne bu ya?
kafayı yicem ben :)))

en son şuna takıldım : keçiboynuzu kürü ile havuç kürü, neden aynı anda uygulanmamalıdır? herkes böyle diyor.. ama bilimsel bi yazı bulamadım ben bu konuda

bu arada proxeed kullanmaya devam di mi?

valla osu olanlar bunu uygulamamalı,
busu olanlar şunu uygulamamalı,

ne bu ya?
kafayı yicem ben :)))

en son şuna takıldım : keçiboynuzu kürü ile havuç kürü, neden aynı anda uygulanmamalıdır? herkes böyle diyor.. ama bilimsel bi yazı bulamadım ben bu konuda

bu arada proxeed kullanmaya devam di mi?

evet canım devam kullanıyoruz ilacı. saraçoğlunu dinledim ben o öyle diyor 2 kür aynı anda kullanılmaz bu her kür için geçerli incir-soğan kürü de aynı anda kullanılamaz vb vb..

evet canım devam kullanıyoruz ilacı. saraçoğlunu dinledim ben o öyle diyor 2 kür aynı anda kullanılmaz bu her kür için geçerli incir-soğan kürü de aynı anda kullanılamaz vb vb..

evet iki kür aynı anda kullanılmazmış biz de proxeed kullanıyoruz onun yanında bitki çayları ve macun kullanıyoruz ama bir problem olmaz demişlerdi.

Back
X