Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullananlar lütfen yardım!!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

immortalwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
712
3
26
İzmir
bende aldım bu ürünü ve 3 aydır yumurtlama dönemimde kullanıyorum ama bir yararı olmadı.eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu.sperm sayısı ve hareketliliği az.ameliyattan sonra artış oldumu bilemiyorum daha test yaptırmadık.ama hala gebe de kalamadım.

bende aldım bu ürünü ve 3 aydır yumurtlama dönemimde kullanıyorum ama bir yararı olmadı.eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu.sperm sayısı ve hareketliliği az.ameliyattan sonra artış oldumu bilemiyorum daha test yaptırmadık.ama hala gebe de kalamadım.

canım sen değil eşin kullanacak bu ürünü

eşin günde iki tane kullanacak biri sabah biri akşam yemeğinden önce sen nasıl kullandın onu anlamadım

ha tamam sen preseedden bahsediyorsun o fazla bir etki göstermez bende kullandım sperm hızı çok düşükse olmuyor önce spermi hızlandırmak gerek ondan sonra preseed jel kullanacaksın

canım bak şimdi 3 aydada burda hamile kalan çok oluyor ama değerleri 3. ayda düşenlerde mesela bizim 6. ay doldu hala tok yok.zaten ameliyatın etkisi 3 ila 6. aylar arası değişiyor o yüzden kendini6. aya göre ayarla her ay hüsrana uğramamış olursun

kürleri oku onları evde yada aktarda hazırla maddi durumunuz iyiyse proxeed plus al kutusu 110 lira ve ayda iki kutu gidiyor ama etkiside oluyor bunları yapki ileri hız artsın yoksa ameliyattan mucize bekleme kanıtlanmış bir etkisi yok kimisinde dahada düşürüyor sayıyı. sizin ileri hareket kaç

ameliyattan önce 30 milyon sperm sayısı %7 de hareketlilik vardı.3, ay sonunda doktor test istedi fakat daha yaptırmaya fırsat olmadı.

anladım sizin hareketlilikte düşükmüş ama bizimki kadar değil bizde yüzde 1 di ameliyattan 3 ay sonra yüzde sıfır oldu canım şimdi kaç bilmiyorum sen dediğim gibi ameliyattan mucize bekleme takviye besinler hazırla eşin için Allah yardım etsin

anladım sizin hareketlilikte düşükmüş ama bizimki kadar değil bizde yüzde 1 di ameliyattan 3 ay sonra yüzde sıfır oldu canım şimdi kaç bilmiyorum sen dediğim gibi ameliyattan mucize bekleme takviye besinler hazırla eşin için Allah yardım etsin

sağoalsın canım teşekkür ederim.amin hepimize inşallah.

bu gün eşime de yazdı bu ilacı doktor 6 ay sadece günde 1 kere içecekmiş

ileri hızlı hareketi 5 çıktı çok kötü değil değil mi

benım esımde ıcıyor aynı ılacı devlet karsılamadı malesef cepten odedık gunde 1 defa ac karnına ıcıyor bızımde hareketlılık yuzde 10 normal olması cok zor asılama dedı bıze

Allahım sen bıze yardım et hıc aklıma gelmezdı bunları yasayacagım

problem erkekteyse cıfller tedavıye aynı anda mı baslıyor benım doktor sperm sayısının yukselmesını bekleyelım falan demedı bana hemen klomen yazdı yumurtalarımı cogalttı 2

tane dollenmeye hazır yumurtam var suan bu ay olmazsa dıger ay asılama dedı sızde nasıl oldu acaba merak ettım esınızın spermlerının duzelmesını bekledınız mı

Back
X