Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullananlar lütfen yardım!!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anladım sizin hareketlilikte düşükmüş ama bizimki kadar değil bizde yüzde 1 di ameliyattan 3 ay sonra yüzde sıfır oldu canım şimdi kaç bilmiyorum sen dediğim gibi ameliyattan mucize bekleme takviye besinler hazırla eşin için Allah yardım etsin

Slm cnm. Ameliyattan sonra sayı sıfır oldu demişsin. Doktorunuz kimdi acaba. Bide tek taraflımıydı ve büyüklüğü neydi. Bizde varikosel grade 4 ve %1 sperm sayısı. Benimde eşim bi kaç güne ameliyat olacak ve çok korkuyoruz sayı düşer diye.

Merhalar,
Arkadaslar bizde hiz ve sayi problemi vardi 1 ay proxeed plus kullandik ve su an hamileyim. Elimde amerikadan getirttigim 10 kutu proxeed plus kaldi almak isteyenler iletisime gecsinler lutfen. Bavulda yer kaplamasin diye kutulari atilmistir fakat her sasenin uzerinde son kullanma tarihi mevcut. Bol sanslar...

Ozelime mesaj atan arkadaslara cevap veremiyorum, su an ozele yazma hakkim yokmus. Fiyat bilgisi verebilirim. 30 edat yani bir paket alana 99 tl hepsini birden almak istiyen olur ise daha da dusebilirim.

bende aldım bu ürünü ve 3 aydır yumurtlama dönemimde kullanıyorum ama bir yararı olmadı.eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu.sperm sayısı ve hareketliliği az.ameliyattan sonra artış oldumu bilemiyorum daha test yaptırmadık.ama hala gebe de kalamadım.

eşim bugün bu ürünü aldı bakalım umarın bir sonuç olur...
olan varsa lütfen yazsın..

bende aldım bu ürünü ve 3 aydır yumurtlama dönemimde kullanıyorum ama bir yararı olmadı.eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu.sperm sayısı ve hareketliliği az.ameliyattan sonra artış oldumu bilemiyorum daha test yaptırmadık.ama hala gebe de kalamadım.

Merhalar,
Arkadaslar bizde hiz ve sayi problemi vardi 1 ay proxeed plus kullandik ve su an hamileyim. Elimde amerikadan getirttigim 10 kutu proxeed plus kaldi almak isteyenler iletisime gecsinler lutfen. Bavulda yer kaplamasin diye kutulari atilmistir fakat her sasenin uzerinde son kullanma tarihi mevcut. Bol sanslar...

bu bugün duydugum en güzel haber umarım bu güzel haberi allah banada vermegi nasip eder...

Merhabalar, biz "proxeed oluş" ve "neofortil" sayesinde bebiş haberini alabildik. Doktor doğal yolla bebek sahibi olamayacağımızı söylemişti. Ancak Eşim bu ilaçları kullandı ve değerleri birden yükseldi ve çok kısa süre içersinde hamile kaldım.

Elimizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim.

Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

Back
X