- 14 Eylül 2021
- 2.304
- 1.433
- 63
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
Merhaba arkadaşlar eşim bugün doktora gitti doktor bu ilacı yazmış kullanıp fayda gören var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar süre kullandinizzKişiden kişiye mutlaka değişiklik gösterir ama kesinlikle faydası olan bir takviye değil. Eşim de kullandı bı yararını göremedik. Daha kapsamlı ve memnun olunan başka takviyeler bulabilirsiniz. Ben maxigo ve maxijuno deneyeceğim![]()
Bugün ürolog a gitti normal sayısı demişYesmar Yesmarr hemen hemen üç aya yakın kullandık
Bu ilacı hız ve hareket için vermişYesmar Yesmarr sayıdan ziyade ileri hareket önemli diye biliyorum.
Hangileri?Yesmar Yesmarr işte proxeed plus tan daha verimli daha kapsamlı daha faydalı olan vitaminler var onları sorun bence doktorunuza hani muadil olarak bunu kullanabilir miyiz diye.
Amin bende gidip maxigo aldım bakalimYesmar Yesmarr ben burda ve nette araştırdığım kadarıyla maxigo ve maxijuno deneyeceğim. Netteki yorumları ve buradaki yorumlari çok olumlu güzeldi. Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizi oldu sevinciyle mujdelesin inşallah
![]()
Piyasadaki ürünleri denedik. Maxigo, promen k, ımpryl ve proxeed plus. Ve bunların yanında çakşır suyu ve hünnap keçiboynuzu öz'ü. En fayda sağladığımız proxeed plus oldu. Maxigo içeriği en zengin olan ama biZ de en düşük sperm sayısı onu kullanırken oldu. tabi strese bağlı da düşmüş olabilir. Hala proxeed plus kullanıyoruz ama aynı zamanda tüp bebeğe geçtik amh faktörü sebebi ile. Bence içlerinden birini seçip keçiboynuzu öz'ü ile kullanın. Çakşırı da isterseniz yanına ekleyin kızlar.Merhaba arkadaşlar eşim bugün doktora gitti doktor bu ilacı yazmış kullanıp fayda gören var mi
Bizimkinde de hareketlilik düşük tabi sayı da düşükBende maxigo aldım bakalım. Bir haftadır da keçiboynuzu kürü yapıyorum. İnşAllah güzel sonuçlar alırız. Hız, morfoloji ve sayıda sıkıntı var bizim