Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim kullanmaya başladı benimde bir ay oldu henuz, inşallah siz de bizde hayırlı sonuclar alirizEşi Proxeed plus kullanan varmı ne kadar sürede sonuç aldınz bizde aldk bugün kullanmaya başlayacak eşim bende 3 gün sonra klomene başlıyorm
Amin inşallahEşim kullanmaya başladı benimde bir ay oldu henuz, inşallah siz de bizde hayırlı sonuclar alirizbende inositollu takviye aliyorum
Başka kullanan varmııEşi Proxeed plus kullanan varmı ne kadar sürede sonuç aldınz bizde aldk bugün kullanmaya başlayacak eşim bende 3 gün sonra klomene başlıyorm
Eşim ve benimle aynı takviyeleri alıyormussunuz ☺ gelişme var mıEşim kullanmaya başladı benimde bir ay oldu henuz, inşallah siz de bizde hayırlı sonuclar alirizbende inositollu takviye aliyorum
Henuz yok İnşallah bu ay klomenden dolayi umutluyumEşim ve benimle aynı takviyeleri alıyormussunuz ☺ gelişme var mı![]()
Evet ilk ay kullandk ve kaldm kutu tam bitmedi bile bende aynı ay klomen kullanmştm ikiside destekledi sanırımMerhaba . Sonuç alabildiniz mi
Evet sabah akşam aç karna bi tane kullandıCanım yeni gördüm de mesajını bende letu kullanıyorum eşin sabah akşam mı içti nasıl kullandı
Benim eşimde kullandiktan sonra değerleri yükseldi en az 3 ay kullanmak gerekiyor düzenli bir şekildeEşi Proxeed plus kullanan varmı ne kadar sürede sonuç aldınz bizde aldk bugün kullanmaya başlayacak eşim bende 3 gün sonra klomene başlıyorm