Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba,
bu iki ilaçtan erkek için hangisi daha iyi biliyor musunuz.
Sperm sayısı az, hareketlilik az, morfoloji yerlerde...
Ona göre satın alacağım teşekkürler bilgiler için :)
9 aydir cocuk deniyoruz.dr esime neo fortil verdi. Bir taraftan da keciboynuzu ķüru yapiyoruz... sonuc ne olacak bilmiyorum normal yolla mi kalirim yoksa isimiz asilama ya da tup bebegemi kalir bilmiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.. zor bir sürec... resmen internetten çare arar oldum. Yazilan hersey umut oluyor insana.. umarim sonuc alirim.. ve burdan yasadigim sureci en bastan dogrusuyla egrisiyle tekrar yazar ve kafasinda soru olanlara cevap olurum...
arkadaşlar eğer morfoloji sorununuz varsa saraçoğlu keçiboynuzu kürü ve e vitamini alınmasının öneriyor ayrıca keçibyonuzu kürü spermin hızını inanılmaz artırıyor proteex plus tarzı ilaçlarda forumlarda yazılan bazı kişilerde spermi düşürmüş bazılarındada artırmış ama proteex plus da morfolojiye çok iyi geliyor eşimden biliyorum
Benim esim azospermi yani sperm sifir doktorumuz neofertil verdi suanda kullaniyo esim 2.ayin sonunda test vericek sperm cikarmi Allah bilir ama dusuk ihtimal. Tabi spermi olanlarn sayisini artirir.