Proxeed plus q10 keçiboynuzu ve çaksir suyu

Fatmakirazli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
83
45
3
Kızlar esimi degerleri

Ml de 8.2 milyon

Totalde 49.2 milyon

Ileri hızlı ve ileri yavaşin toplami yuzde 30

Morfoliji 3 bu değerlerden hemen sonra yazdığım takviyeleri kullanmaya basladik ayni veya benzer takviyeleri kullanıp fayda gören oldumu eslerinde degerleri yükselen veya hamiş kalan ??

Lutfen birbirimize destek olalım unut olalim!

Esim kullanmisti proxeed plus pek bi faydasini goremedik aksine kullandigi surecte afedersiniz ama bazi erkeklik sorunlari olustu. InsaAllah sizde bi aksilik olmaz neye katiyosunuz biz portakal suyuna katiyoduk

Mfk nın eş paketleri var. Arastırın isterseniz. Benim eşim kullandı proxeed plus ve keçiboynuzu özü ve biz faydasını gördük ki onda sıkıntı yoktu ama ben sıkıntılı oldugum için onuda iyi besledim

Ben mfk ürünlerini kullanmadım o zaman kesfetmemiştim.ama suan kilo vermek için bir hapını kullanıyorum Benım fsh ve lh 0 dı ve cogu doktora göre cocugumun olması mucizeyken ben cok arastırdım ve burda da arkadasların ve celalettin peru'nun deneyimlerinden faydalanarak ikiz kızlarıma kavuştum. Darısı sizin başınıza inşallah.

Erkek ve bayan infertilite de celalettin perunun takip ve insanlıkta da her zaman zorunluluğu olmamasına ragmen beni doğru yönlendiren aret kamar'ın üstüne tanımam.
Arastırın

canım teşekkür ederim ilgin alakan için peki değerlerinizi nasıldı nasıl oldu eski ve son tahliller nasıldı ?

Benım eşimde sorun yoktu. Bende fsh lh hormono 0. Genetim yada sonrada tranva ile olabiliyor. Ben iğne kullandım ve ben sıkıntılı oldugum için eşimide iyi besledim.
Celalettin peru ve drmfk sayfalarını instadan takip edin. Mutlaka size benzer durumda olanlara denkgelirsiniz.

Ben 2. Tedavide hamile kaldım ama pıhtılasma sonucu kaybettim. Burda şuda önemli. Eş arası kan uyumu ve sizin yaptıracagınız genetik pıhtılasma testleri. Benle eşimde uyysmazlık vardı artı bende 3 gende pıhtılasmaya yatkınlık vardı. Hamile kalsanda bebek kanı kılcal damardan alıyor ve beslenemezse kalbi duruyor.

5. Tedavide butun hatalarımı göz önüne alarak devam ettim. 3 üzlere hamile kaldım ve birinin 8. Haftada kalbi durdu. İkizlerim suan 3.5 yasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…