Erkek İnfertilitesi proxeed plusu kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

asi38

rabbim duy sesiiiimii :((
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
8.205
2
156
Kayseri
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun proxeed plusu kllanıpta olumlu sonuçlar aln var mı aranız da biz daha başlamadık ama en kısa zamanda başlamayı düşünüyoruz.....
lütfen faydasını görenler yazsınnnopuyorumnanaktan

canım biz şuanda kullanıyoruz henüz 2 ay oldu 4 6 ayda etki gösteriyormuş inşaalah işe yarar.

Slm arkadaşlar bu ilaç hangi sorunlara iyi geliyor yazabilirmisinz..

cnm bu ilaç erkeğin sperminin morfolijiyi düzeltiyo hareketliliğini sayısını biçimini ne biliyim erkek için bu cnnm inş.bizde başlıycaz inşallah faydasını görürüz...
sizin sorununuz neydi cnm?opuyorumnanaktan

Arkadaşlar bizde bu ilacı 2 aydır kullanıyoruz, 2 hafta sonra spermiyogram yaptırıcaz sonucu size söylerim. İnşalah milyoncuklar artmıştır.

Arkadaşlar bizde bu ilacı 2 aydır kullanıyoruz, 2 hafta sonra spermiyogram yaptırıcaz sonucu size söylerim. İnşalah milyoncuklar artmıştır.

ben sonucunu bekliycem canım bizde yaklaşık bir haftadır kullanıyoruz ,testi yaptırdığınızda sonu ve önceki değerleride yazarsan sevinirim ,şifalar diliyorum

arkadaşlar bu ilaca bizde başladık....henüz yeni ama arkadaşlar takip edelim yaptırdığımız sonuçları yazarsak...ne derece etkili anlarız RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.

Bence de buraya ilacı kullanmadan önceki ve sonraki değerleri yazlım ki ilç faydalı mı diye görelim. Benim eşimde bugün kullanmaya başlayck ilacı.

selam kızlar bizde 23 kasımdan bu yana kullanıyoruz, biz ocak sonuna doğru test yaptırcaz, mutlaka yazarım sonucu..burdan takip edelim bencede eski ve yeni değerleri..rutin olarak test yaptıran arkadaşlarda yazsınlar lütfen sonuçlarını..

Heralde sizinde oyle olacak:)) Suphen mi var?

bizede kaan hoca yeniden verdi proxeed i bakalım inş. hayırlısı olur klomenle ikisini kullaıyor dedim biz daha önce 3 ay kullandık acaba şu göbekten yapılan iğnelerden verseniz olmazmı diye onun için daha erken bu ay sonu bidaha bakalım değerlere ona göre tedavi uyguluyacam size dedi yine kürlere falan devam ediyor bakalım hazel keçiboynuzuda uyguluyormuydunuz siz?

Back
X