Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısa bir süre kullandım ama bir ay geçmeden etkisini göremezsiniz. Bişey değişmiyor diye bırakmayın. Rahatlatıyor. Bu arada küt diye de bırakmayın. Başlarken düşük doz başlanıp vücut alıştıkça dozaj artar, aynı şekilde bırakılacağı zamanda yavaş yavaş. Aşırı celallenip çok çabuk ağlıyorsanız iyi gelir.Bu gün bana anksiyete tanısı konuldu bu ilacı kullanan faydasını gördümü acaba
İnşallah fayda ederHafif ilaç bütün antidepresanların faydası var zararı yok merak etmeyin
Yok zaten korkuyorum ben bunun dozlarından doktor kontrolsüz bırakmamKısa bir süre kullandım ama bir ay geçmeden etkisini göremezsiniz. Bişey değişmiyor diye bırakmayın. Rahatlatıyor. Bu arada küt diye de bırakmayın. Başlarken düşük doz başlanıp vücut alıştıkça dozaj artar, aynı şekilde bırakılacağı zamanda yavaş yavaş. Aşırı celallenip çok çabuk ağlıyorsanız iyi gelir.
Ben de o ilacı kullanıyordymmm aynı senin gibi baş dönmesi ve iştahsızlık çok yaşadım sabah kahvaltısı yapamıyor ve gece de uyuyamıyordumm bu sefer bınu verdi sadece ilaçla düzeltebilecğimizi sanıyorlar ama yanlış bence insan kendini de bir süre sonra düzeltmeli ben ilacı bıraktım başıma neler geldi prozac ilk başta kullandım intihar bile olmuştu bende çok zor ayakta durdum Allah hepimize yardım etsinYok zaten korkuyorum ben bunun dozlarından doktor kontrolsüz bırakmam
Benim bir ark..kullaniyordu çok memnunduBu gün bana anksiyete tanısı konuldu bu ilacı kullanan faydasını gördümü acaba
Banada antidepresan çok yan etkietki yapar sizin teşhis.neydi şimdi nasılsınızBen de o ilacı kullanıyordymmm aynı senin gibi baş dönmesi ve iştahsızlık çok yaşadım sabah kahvaltısı yapamıyor ve gece de uyuyamıyordumm bu sefer bınu verdi sadece ilaçla düzeltebilecğimizi sanıyorlar ama yanlış bence insan kendini de bir süre sonra düzeltmeli ben ilacı bıraktım başıma neler geldi prozac ilk başta kullandım intihar bile olmuştu bende çok zor ayakta durdum Allah hepimize yardım etsin
her ilacın zararı vardır ama bu ilacın az. bern kullandım iştahımı da kesti. faydasını da gördümBu gün bana anksiyete tanısı konuldu bu ilacı kullanan faydasını gördümü acaba